cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Μήπως ήλθε κ. Γεωργιάδη η ώρα της παραίτησης;

Άλλος ένας ευνοημένος του καθεστώτος Μητσοτάκη και προσωπικά του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη αποδεικνύεται απατεώνας ολκής αλλά ούτε λόγος για παραιτήσεις…

Μήπως ήλθε κ. Γεωργιάδη η ώρα της παραίτησης;

Το οικονομικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον, ας πούμε, τηλεοπτικό παραγωγό Νίκο Κοκλώνη που κατηγορείται για φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες (η αλήθεια είναι πως με τη ΝΔ τελευταία δεν πλήττουμε έχουμε κάθε βδομάδα κι άλλο σκάνδαλο).

Ο κ. Γεωργιάδης που φρόντισε να επιδοτήσει μια από τις πολλές επιχειρήσεις-απάτη του εν λόγω προσώπου με σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παρουσίαζε κεφάλαιο μόλις 4.000 ευρώ, είναι υπόλογος στα μάτια εκατομμυρίων Ελλήνων.

Γιατί είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις χιλιάδες επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο γιατί δεν μπόρεσαν να υπαχθούν σε προγράμματα στήριξης και την ίδια ώρα ένα τηλεοπτικό νούμερο, να μπαίνει στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων και μάλιστα με αμαρτωλό οικονομικό παρελθόν.

Όταν πριν από καιρό είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα στοιχεία για τον Κοκλώνη ο κ. Γεωργιάδης, κατά την προσφιλή του τακτική, έσπευσε να κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ γιατί λέει με τις προβλέψεις δικού του νόμου του 2016, μπήκε στο πρόγραμμα το φιλαράκι του.

Βέβαια εντέχνως παρέλειψε να πει πως ο επίμαχος νόμος 4399/2016, στον οποίο αναφερόταν, απέκλειε ρητώς και κατηγορηματικώς επιδότηση τηλεοπτικών παραγωγών, κι ότι τροποποιήθηκε από τον ίδιο τον κ Γεωργιάδη ώστε να ενταχθούν σε αυτόν και οι τηλεοπτικές παραγωγές.

Τώρα κ. Γεωργιάδη μας, που όπως αποκαλύπτεται η υπόθεση Κοκλώνη έχει τεράστια ουρά, τι έχετε να πείτε; Μήπως πως ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που ασχολήθηκε;

Γιατί τα περί του “εγώ δεν έχω καμία εμπλοκή”, κι ότι “τα ποσά δεν εκταμιεύθηκαν”, (αφού σας πρόλαβαν οι εξελίξεις) που ακούσαμε να λέτε, δεν τα τρώμε.

Η απατεωνιά φώναζε από μακριά και ως Υπουργός οφείλατε να γνωρίζετε. Αυτή είναι η δουλειά σας, η διαφύλαξη του Δημοσίου Συμφέροντος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon