cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Ο Μητσοτάκης θέλει να προσεγγίσει το νεανικό κοινό…

Οι νέοι θέλουν πράξεις κι όχι φλυαρίες για το πώς περνά στην καθημερινότητα του ο Πρωθυπουργός – Πρώτα έστειλε την πανεπιστημιακή αστυνομία να τους δείρει και τώρα θέλει να τους κάνει και ψηφοφόρους του, καλό, ε;

Ο Μητσοτάκης θέλει να προσεγγίσει το νεανικό κοινό…

Συνέντευξη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νεανικό μουσικό ραδιόφωνο της Αθήνας σε χαλαρό στυλ και ακούσαμε πολλά στις δημοσιογραφικές αναλύσεις που ακολούθησαν.

Προσπάθησε, λέει, να προσεγγίσει νεανικό κοινό και να αποκτήσει ψηφοφόρους μεταξύ των νέων που συνήθως κοιτάζουν αριστερά, είπε γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζοντας το ρεπορτάζ με τη συνέντευξη που προηγήθηκε.

Βέβαια παρέλειψε να πει πως άλλο οι προθέσεις κι άλλο οι πράξεις γιατί νεανικό κοινό λέγοντας πως είσαι καλός ψήστης κι ότι ακούς μουσικά ραδιόφωνα μέσα στο αυτοκίνητο δεν προσελκύεις όταν στέλνεις την πανεπιστημιακή αστυνομία να δείρει τους νέους που αντιδρούν στην παρουσία ένστολων  στα ΑΕΙ.

Οι νέοι, ευτυχώς, σε μια μεγάλη πλειοψηφία, θέλουν πράξεις για να πεισθούν για την αλήθεια του κάθε πρωθυπουργού και κυβέρνησης και τέτοιες μέχρι σήμερα δεν έχουν δει.

Ας το πιάσουν λοιπόν αλλιώς οι επικοινωνιολόγοι του κ. Μητσοτάκη που τον έστειλαν στο μουσικό ραδιόφωνο γιατί μετά τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους και χαμηλά αμειβόμενους, τους αγροτοκτηνοτρόφους και τους δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων, θα πάψει να έχει ελπίδα ψήφου και στις τάξεις των νέων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon