cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Οι κάλπες του Κινήματος Αλλαγής βγάζουν… ΠΑΣΟΚ

Στις εκλογές της 8ης Μαΐου θα εκλεγούν οι σύνεδροι ενώ θα υπάρχει ξεχωριστή κάλπη και ψηφοφορία για το όνομα της παράταξης…

Οι κάλπες του Κινήματος Αλλαγής βγάζουν… ΠΑΣΟΚ

Στις 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, για να εκλεγούν τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων καθώς και οι 4.200 σύνεδροι ενόψει του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα γίνει στις 20-22 Μαΐου.

Οι προθεσμίες υποψηφιοτήτων για τα όργανα και τους συνέδρους κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Κινήματος για τη συμμετοχή τους σε ένα κομματικό όργανο (τοπική ή νομαρχιακή οργάνωση) και την εκλογή τους ως σύνεδροι.

Σημειώνεται ότι στην Περιφέρεια Κρήτης θα εκλεγούν συνολικά 492 σύνεδροι: στον νομό Ηρακλείου εκλέγονται 290 σύνεδροι, στον νομό Χανίων 71, στον νομό Ρεθύμνης 66 και στον νομό Λασιθίου 45.

ΠΑΣΟΚ

Παράλληλα με τις κάλπες για την εκλογή των μελών των οργάνων, θα υπάρχει σε κάθε εκλογικό κέντρο ξεχωριστή κάλπη και ψηφοφορία για το όνομα της παράταξης.

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι και την ημέρα εκλογών της 8/5/2022, εφόσον συμπληρώσουν την σχετική αίτηση εγγραφής, ενώ για την συμμετοχή στην ψηφοφορία θα καταβάλλεται το χρηματικό ποσό του ενός ευρώ.

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία θεωρείται άκρως σημαντική, κυρίως για την αλλαγή του ονόματος και την επιστροφή στο “ΠΑΣΟΚ”, που είναι και η κυρίαρχη τάση που καταγράφεται μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του Κινήματος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon