cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες και ατελέσφορες

Δριμεία επίθεση στην ΝΔ από τον Νίκο Ανδρουλάκη ενώ την κατηγόρησε ότι το μόνο που την νοιάζει είναι οι εκλογές – Ανάγκη για προοδευτική σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση η οποία θα ανακουφίσει τα λαϊκά προβλήματα

Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες και ατελέσφορες

Με άρωμα εκλογών οι σημερινές δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά το πέρας της επίσκεψης του στην αγορά Ωραιοκάστρου…

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης στην αρχή της δήλωσης του έκανε δριμεία επίθεση στην ΝΔ, και τις επιλογές της, ενώ την κατηγόρησε ότι το μόνο που την νοιάζει είναι οι εκλογές.

Στη συνέχεια τόνισε την ανάγκη για προοδευτική σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση η οποία θα ανακουφίσει τα λαϊκά προβλήματα και θα αντιμετωπίσει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο του politic.gr

Αναλυτικά όσα είπε:

“Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες και ατελέσφορες γιατί παίρνονται με το βλέμμα στην κάλπη και όχι με το βλέμμα στραμμένο στα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.

Το κόστος ζωής είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη και οι μισθοί από τους χαμηλότερους. Στα μόνιμα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας ήρθαν νέα προβλήματα λόγω της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μόνιμες επιλογές. Προτείνουμε όχι πολιτικές προεκλογικού χαρακτήρα, όπως αυτές της ΝΔ αλλά μόνιμες και σταθερές σοσιαλδημοκρατικές επιλογές όπως τα αλλά ευρωπαϊκά κράτη.

Δηλαδή ένα νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους που περνούν πολύ δύσκολα, αύξηση των μισθών, μείωση ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, απόφαση που έχουν πάρει πολλά ευρωπαϊκά κράτη, ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος δημόσιας υγείας και παιδείας ώστε να αποκλιμακωθούν οι ανελαστικές δαπάνες που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα κάθε ελληνικού νοικοκυριού και βέβαια πολιτικές που αφορούν τον έλεγχο της αγοράς.

Δυστυχώς υπάρχει εκτεταμένη αισχροκέρδεια και πρέπει να υπάρχουν εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ώστε να παταχθεί και άρα οι Έλληνες πολίτες να ζουν με χαμηλότερο κόστος ζωής.

Και όχι κάποιοι πονηροί να εκμεταλλεύονται εις βάρος πολλών αυτήν την οικονομική κρίση”.

Από το μενού της επίσκεψης δεν έλειψαν και οι πιο χαλαρές στιγμές και φυσικά ούτε και οι… ρακές!!!

Με πληροφορίες από politic.gr

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon