cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Όλοι γνωρίζουν ότι οι τηλεπικοινωνίες δεν είναι ασφαλείς

Ο υπουργός Επικρατείας λίγο πολύ παραδέχτηκε ότι οι πάντες παρακολουθούνται και η χώρα είναι απλά ένα ξέφραγο αμπέλι όπου υπάρχουν… «κακόβουλες πρακτικές»!!!

Όλοι γνωρίζουν ότι οι τηλεπικοινωνίες δεν είναι ασφαλείς

Αλήθειες, ψεύδη και… μπαρούφες αριστείας επιστράτευσε το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη για να υπερασπιστεί, χωρίς αποτέλεσμα προφανώς, τον πρωθυπουργό που κλυδωνίζεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Documento ήταν στη λίστα παρακολουθήσεων μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator, βρέθηκε στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να υπερασπιστεί χωρίς ειρμό και επιχειρήματα τον Κυριάκο.

Ο υπουργός Επικρατείας, το φανερό δεξί χέρι του πρωθυπουργού μετά την αποπομπή του ανιψιού Γρηγόρη Δημητριάδη λόγω της παρακολούθησης από την ΕΥΠ του Νίκου Ανδρουλάκη, εμφανίστηκε την Δευτέρα (14/11) στον ΑΝΤΙ σε πλήρη σύγχυση παρουσιάζοντας ένα κυβερνητικό αφήγημα που καταδεικνύει την τρικυμία που επικρατεί σε Μαξίμου, κυβέρνηση και ΝΔ.

Ο Άκης Σκέρτοσς ρωτήθηκε για το σκάνδαλο των υποκλοπών και για την αναφορά στη δεύτερη λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας του ονόματός του και το μόνο που βρήκε να πει ως εκ των εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πως «όλοι γνωρίζουν ότι οι τηλεπικοινωνίες δεν είναι ασφαλείς» αλλά δεν πρέπει να τρομοκρατείται ο κόσμος.

Και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι όλοι όσοι κατέχουν δημόσιες θέσεις πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί υπάρχουν «κακόβουλες πρακτικές».

Πολύ απλά ο Άκης Σκέρτσος παραδέχθηκε ότι κυκλοφορούν στη χώρα και βρίσκονται σε λειτουργία παράνομα λογισμικά παρακολούθησης που παρακολουθούν τους πάντες, την ώρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ο πολιτικός και διοικητικός επικεφαλής της ΕΥΠ.

Στη συνέχεια ο υπουργός Επικρατείας πήρε τη σκυτάλη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υποστήριξε το κυβερνητικό αφήγημα ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν παρακολουθούσε υπουργούς της, πολιτικούς αντιπάλους, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους αλλά ότι από τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών προκύπτει ότι η κυβέρνηση είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

«Βλέπω μια κυβέρνηση η οποία παρακολουθείται και πρέπει να μας προβληματίσει. Ή είναι ανυπόστατη η λίστα ή παρακολουθούσαν την κυβέρνηση. Πρέπει να απαντήσει η αντιπολίτευση» είπε αφήνοντας ενεούς του παρουσιαστές και τους τηλεθεατές.

Τσιμουδιά για τις αποκαλύψεις Βήματος και Καθημερινής

Ο Άκης Σκέρτσος βρέθηκε σε εμφανώς εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν εμφανίστηκε να αμφισβητεί τη λίστα των υπό παρακολούθηση υπουργών που δημοσίευσε χθες Κυριακή (13/11) το Documento και στην οποία φιγουράρει και το όνομά του.

Το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε ότι αμφισβητεί τη λίστα και τον συντάκτη και έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι δημιουργείται κλίμα για να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες από τα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν όπως είναι η ακρίβεια και ζήτησε τεκμήρια για τις λίστες λέγοντας ότι διαφορετικά πρόκειται για κοινούς συκοφάντες.

Εν ολίγοις ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλει τις υποκλοπές για να μην ασχολείται ο κόσμος με την ακρίβεια, προκαλώντας την έκπληξη των τηλεπαρουσιαστών με το σαθρό επιχείρημα καθώς ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εκείνο που σηκώνει καθημερινά το θέμα της ακρίβειας και μάλιστα όπως την έχει χαρακτηρίσει «ακρίβεια Μητσοτάκη».

Ο Άκης Σκέρτσος, όμως, κατάπιε τη γλώσσα του όταν ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών που έχουν γίνει από τις εφημερίδες το ΒΗΜΑ και Καθημερινή. Όταν ρωτήθηκε εάν πρόκειται για κοινούς συκοφάντες δεν απάντησε πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα.

Τι έγινε Άκη μου, φοβήθηκες τον… πρόεδρο;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon