cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας που δεν μπαίνει σε καλάθια

Αλήθεια σκέφτηκαν πολύ στην Κυβέρνηση για να παίξουν με τη νοημοσύνη μας με αυτό το περιβόητο «καλάθι του νοικοκυριού»;

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας που δεν μπαίνει σε καλάθια

Δηλαδή θέλουν να μας πουν πως τα είδη που θα εντάξουν σε αυτό θα έχουν χαμηλές τιμές προσιτές σε όλους;

Κι αν θέλουν κάτι τέτοιο τότε γιατί δεν θέτουν ως τιμές αναφοράς εκείνες που είχαν αυτά τα είδη προ του Ουκρανορωσικού πολέμου αλλά βάζουν τιμές αναφοράς αυτές που είχαν καταγραφεί στις 5 Οκτωβρίου, όταν πλέον ήταν στα ύψη;

Αλλά θα μας πείτε όταν στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων προΐσταται ο Άδωνις Γεωργιάδης που νομίζει πως εκείνος τα ξέρει όλα και ο κόσμος απέναντι του είναι αφελής και καταπίνει αμάσητο ότι του λένε, δεν περιμένεις και κάτι καλύτερο.

Και φυσικά τη νέα εξαπάτηση με το «καλάθι του νοικοκυριού» την έχει κολλήσει δίπλα στο άλλο αποτυχημένο μέτρο την πλατφόρμα e-katanalotis.

Θα ψάχνει δηλαδή ο πολίτης στο διαδίκτυο να βρίσκει ήδη ακριβές τιμές και να τρέχει από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ για να κάνει τις προμήθειες του για το σπίτι με βάση την χαμηλότερη από τις ακριβότερες τιμές που θα βλέπει, αφού σε ένα κατάστημα δεν θα εντοπίζει ότι θέλει για το νοικοκυριό του.

Αυτό το καραγκιοζιλίκι θα πρέπει να καταλάβει ο κ. υπουργός πως δεν λέγεται ούτε εξοικονόμηση πόρων, ούτε σοβαρή κοινωνική-οικονομική διαχείριση της ακρίβειας αλλά ανθρώπινος εξευτελισμός.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon