cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Περί… κομματικής πειθαρχίας

Αλήθεια, θυμάται κανείς τι έλεγε – έταζε η κ. Αχτσιόγλου σχετικά με την κομματική πειθαρχία και τις… διαφοροποιήσεις;

Περί… κομματικής πειθαρχίας

Σ’ αυτό το σημείο να θυμηθούμε λίγο και τι έλεγε η κ. Αχτσιόγλου;

Η κ. Έφη Αχτσιόγλου λοιπόν δήλωνε πριν από τις εκλογές ανάδειξης νέου πρόεδρου για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ότι σε περίπτωση που εκλεγόταν η ίδια θα εφάρμοζε κομματική πειθαρχία και ότι δεν θα δεχόταν… διαφοροποιήσεις. Ενώ τόνιζε χαρακτηριστικά ότι “υπάρχουν κανόνες και όποιος δεν τους σέβεται δεν έχει θέση”.

Ορίστε… τα ίδια κάνει και ο Κασσελάκης τώρα, προς τι η γκρίνια λοιπόν;

Ο ένας βγαίνει και λέει ότι είναι φυτευτός (σ.σ. ο Κασσελάκης) πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι διαπλεκόμενος και άλλα τέτοια όμορφα. Ο άλλος βγαίνει και λέει το όνομα για το “νέο” κόμμα που θα φτιάξουν οι… αντιφρονούντες αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο άλλος βγαίνει και λέει ότι έχουν ξεφτιλιστεί ως κόμμα εξαιτίας του Κασσελάκη.

Και γενικά μας δείχνουν με κάθε τρόπο ότι δεν μπορούν να χωνέψουν και δεν δέχονται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών και την έκφραση των πολιτών – μελών τους που ψήφισαν και επέλεξαν τον αρχηγό που θέλουν για το κόμμα τους.

Δεν μπορούν να βγαίνουν λοιπόν κάποιοι και να υπονομεύουν ανοικτά τον εκλεγμένο πρόεδρο τους επειδή δεν τον γουστάρουν -για τους δικούς τους “άκυρους” και “άκαιρους” λόγους- και να παραμένουν στο κόμμα. Και να προσβάλουν και την επιλογή της βάσης επίσης.

Απαράδεκτα πράγματα και άκρως εξοργιστικά και φυσικά κουραστικά και αδιάφορα για την κοινωνία που έχει άλλα προβλήματα και ανάγκες…

Και στην τελική δικαίωμα τους είναι το να διαφωνούν και να μην γουστάρουν τον νέο πρόεδρο. Ας παραιτηθούν όμως πρώτα και ας λένε μετά ότι θέλουν και ας ασκήσουν επίσης όση κριτική θέλουν.

Το να λένε όμως αυτά που λένε, προκαλώντας την ηγεσία, για να πετύχουν μια… “ηρωική έξοδο” δεν τους κάνει μαχητές και ήρωες της Αριστεράς. Γραφικούς τους κάνει. Ας το χωνέψουν λοιπόν και αυτό…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon