cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Πρεμιέρα για το “νέο” κανάλι Attica TV

Σήμερα στις 5 το απόγευμα έκανε πρεμιέρα με το νέο ενημερωτικό – πρόγραμμά του το περιφερειακό κανάλι Attica TV – Ξεκινά με 7.5 ώρες καθημερινό live ενημερωτικό και… εναλλακτικό πρόγραμμα – Ποιοι θα είναι οι βασικοί παρουσιάστες – δημοσιογράφοι του;

Πρεμιέρα για το “νέο” κανάλι Attica TV

Αλέξανδρος Κλώσσας, Ευαγγελία Βόσνου, Γιώργος Χουδαλάκης, Βούλα Κεχαγιά, Κατερίνα Ζάννα, Χρήστος Μαχαίρας, Βασίλης Σκουρής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Πέτρος Κουμπλής είναι μερικοί μόνο από τους βασικούς παρουσιάστες – δημοσιογράφους που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του περιφερειακού AtticaTV.

Το κανάλι έκανε πρεμιέρα σήμερα 9/1 στις 5 το απόγευμα με το δίδυμο Αλέξανδρου Κλώσσα – Ευαγγελίας Βόσνου και ένα ειδησεογραφικό μαγκαζίνο με έμφαση στην πολιτική και τις εξελίξεις στο πολιτικοκοινωνικό τοπίο.

Στο δίωρο 19.00- 21.00 την ενημέρωση αναλαμβάνουν οι Γιώργος Χουδαλάκης- Βούλα Κεχαγιά στην εκπομπή “Χωρίς Μακιγιάζ”. Τις καθημερινές το κεντρικό δελτίο θα παρουσιάζει η Κατερίνα Ζάννα μεταπηδώντας από την πασαρέλα και τα ριάλιτι μόδας στην ειδησεογραφία. Πολιτικό σχόλιο και ανάλυση θα γίνεται από τον Χρήστο Μαχαίρα, τον Γιώργο Χουδαλάκη, τον Βασίλη Σκουρή.

«Επιδίωξη είναι να στρέφονται οι τηλεθεατές στο AtticaTV για το περιεχόμενο ενημέρωσης πρωτίστως», τονίζουν τα στελέχη του σταθμού σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στο κανάλι.

Το κεντρικό δελτίο των Σαββατοκύριακων θα παρουσιάζει ο Πέτρος Κουμπλής.

Στο διάστημα 22.00- 00.30 Δευτέρα με Παρασκευή οι Νίκος Παναγιωτόπουλος και Βασίλης Σκουρής θα παρουσιάζουν πολιτικό τοκ σόου «χωρίς κορώνες και αντιπαραθέσεις προσκεκλημένων, αλλά με πολλές θεματικές, ρεπορτάζ και αποκαλυπτικές ειδήσεις».

Οι ιθύνοντες του σταθμού επενδύουν και στη συνεργασία του πολιτικού επιστήμονα – καθηγητή πανεπιστημίου (στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας)-συγγραφέα Νίκο Μαραντζίδη, ο οποίος θα αναλύει και θα σχολιάζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Επιδίωξη του καναλιού την ευθύνη του οποίου έχει ο Χρήστος Μαχαίρας, με διευθυντή σύνταξης τον Σπύρο Δράκο, είναι «να παρουσιάζει όσα δεν λένε οι άλλοι», όπως είναι και το σλόγκαν του καναλιού, «θα σέβεται την είδηση, δεν θα αποσιωπά και δεν θα συσκοτίζει».

Μάλιστα… δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμείς το βρίσκουμε αρκετά τολμηρό και ενδιαφέρον το νέο αυτό τηλεοπτικό εγχείρημα και φυσικά δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα.

Ειδικά σε ένα μιντιακό τοπίο απόλυτα συσκοτισμένο, φωνές και ΜΜΕ που θα έχουν ως στόχο τους να παρουσιάζουν όσα δεν λένε οι άλλοι, δεν χρειάζονται απλά, απαιτούνται!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon