cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Πυρ ομαδόν από τους συνταξιούχους σε Μητσοτάκη και Χατζηδάκη

Ως κυβέρνηση του ψεύδους και της υποκρισίας χαρακτηρίζει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων την κυβέρνηση Μητσοτάκη τονίζοντας πως… η δεξαμενή των συνταξιούχων (ψηφαλάκια) είναι τεράστια!!!

Πυρ ομαδόν από τους συνταξιούχους σε Μητσοτάκη και Χατζηδάκη

Δεν ξέρουμε αν θυμάται η ΝΔ αλλά σ’ ένα μεγάλο ποσοστό τη νίκη της στις προηγούμενες εκλογές την εξασφάλισε λόγω της ψήφου των συνταξιούχων που θεώρησαν πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε καβούρια στην τσέπη και με τις αποφάσεις της τους στερούσε καλές συντάξεις.

Ήλθε όμως η ΝΔ τάζοντας τους λαγούς και πετραχήλια κι όχι μόνο δεν τήρησε τις υποσχέσεις της αλλά έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια με επικοινωνιακά κόλπα και τη δυσθεώρητη ακρίβεια που συντηρεί με τις πολιτικές της να τους πάρει κι αυτά τα λίγα που είχαν.

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων στη νέα ανακοίνωση του δεν μασά τα λόγια του και μιλά ευθέως για εξαπάτηση, αναφορικά με τις αυξήσεις που ανακοίνωσαν ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού αφήνουν εντελώς εκτός σχεδόν ένα εκατομμύριο συνταξιούχους.

Μάλιστα τους κατηγορούν και για κλοπή αφού, όπως λένε, μόνο τα 3 τελευταία χρόνια τους έχουν κλέψει 3,3 δισ. που θα ήταν η 13η σύνταξη, την οποία κατάργησαν με νόμο.

Και δεν έφτανε αυτό στη νομοθετική ρύθμιση για το 11μηνο δεν υπολόγισαν τα 2,5 δισ. που θα έπρεπε να δώσουν για τα δώρα της κύριας και επικουρικής και για τις περικοπές στην επικουρική σύνταξη, σύνολο 5,8 δισ.

Αντίθετα ήλθαν και δίνουν ως παροχές και δήθεν αυξήσεις 2,2 δισ. ευρώ αδειάζοντας τις τσέπες τους.

Οι συνταξιούχοι θεωρούν πως η σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία χαρακτηρίζουν κυβέρνηση του ψεύδους και της υποκρισίας, ξεπέρασε κάθε όριο στην προπαγάνδα και στην επικοινωνιακή «φούσκα» και ενημερώνουν πως «η δεξαμενή των συνταξιούχων (ψηφαλάκια) είναι τεράστια».

Ακούει άραγε κανείς στο Μαξίμου ή νομίζουν πως θα τους σώσουν πάλι τα πετσοταϊσμένα κανάλια;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon