cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Σας έχουμε νέα: Θα σας ανατρέψουμε!

Έβαλαν απέναντι τους τις νέες και νέους αυτού του τόπου, εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές – Τι σχολιάζει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για την πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ;

Σας έχουμε νέα: Θα σας ανατρέψουμε!

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα οι Ηρακλειώτες με σκοπό να υπερασπιστούν τον δημόσιο χαρακτήρα του Αρχαιολογικού Μουσείου το οποίο, μαζί με ακόμα τέσσερα μουσεία της χώρας, μετατρέπονται σε ΝΠΔΔ.

Οι εργαζόμενοι στο μουσείο καθώς και μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Πιστοποιημένων Συμβασιούχων Αρχαιοφυλάκων συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του μουσείου για να φωνάξουν δυνατά “κάτω τα χέρια από το μουσείο μας”, θυμίζοντας κάτι από άλλες εποχές.

Τότε βέβαια είχαν βγει χιλίαδες κόσμου στους δρόμους για να εμποδίσουν όσους ήθελαν τα αρχαία από το Μουσείο να φύγουν για να πάνε δανεικά σε άλλες χώρες.

Νωρίτερα είχε μαζεύτει πλήθος κόσμου στην πλατεία Ελευθερίας όπου υπήρχε συγκέντρωση υγειονομικών και πολιτών για την δημόσια Υγεία.

Μαζί τους και οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ όπου διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ η οποία από την αρχή της διακυβέρνησής της έως και σήμερα έβαλε απέναντί της τις νέες και νέους αυτού του τόπου, εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές.

“Πέρα από τα νομοθετήματα όπως η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, οι καταργήσεις τμημάτων πανεπιστημίου, η ισότιμη αναγνώριση των ιδιωτικών κολεγιών με τα δημόσια ΑΕΙ, η νέα γενιά αποτέλεσε στόχο ακραίας καταστολής, εξιλαστήριο θύμα της αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, θύμα της οικονομικής πολιτικής της, τόσο λόγω της αισχροκέρδειες, της ακρίβειας, όσο και της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης της στεγαστικής κρίσης” σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση τους.

Βέβαια δεν θα μπορούσαν να μην θίξουν και το θέμα, που ήρθε ξανά, με αφορμή και την πρόταση δυσπιστίας, στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Την υπόθεση υποκλοπών δηλαδή, που μετά και τα νέα στοιχεία από την ίδια την ΑΔΑΕ περνά από την σφαίρα της “μυθοπλασίας” στο… δομημένο βιογραφικό σκανδάλων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα, σχολιάζοι οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, αποκαλύφθηκε και το γεγονός ότι η κυβέρνηση βάλλει κατά της Δημοκρατίας μετατρέποντας την χώρα μας σε ένα τεράστιο big brother, καθώς πέραν των παρακολουθήσεων πολιτικών, δημοσιογράφων, αξιωματικών, παρακολουθούμαστε όπως μαθαίνουμε όλοι μας, ώστε να χειραγωγηθούμε εκλογικά από την ΝΔ.

Ενώ η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου κλείνει την σχετική ανακοίνωση της με το μήνυμα “Σας έχουμε νέα: Θα σας ανατρέψουμε!”

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon