cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Σκεφτείτε το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων να το έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι θα γινόταν;

Δεν έχει πλάκα που τώρα οι «νοικοκυραίοι» ψηφοφόροι της ΝΔ μεταλλάχθηκαν και βγαίνουν στα social media και πανηγυρίζουν για την… “συμπεριληπτική” πολιτική της ΝΔ;

Σκεφτείτε το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων να το έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι θα γινόταν;

Σκεφτείτε λέει στην κυβέρνηση αυτή τη στιγμή να μην ήταν η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και να τολμούσε να φέρει στη Βουλή προς ψήφιση νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Τι θα γινόταν;

Καταρχήν θα το καταψήφιζε σύσσωμη η ΝΔ κι όλο το διάστημα που θα είχε προηγηθεί θα εξαπέλυε μύδρους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια εκφυλισμού της ελληνικής οικογένειας.

Μόνο τις ατάκες του Γεωργιάδη να κάνει κάποιος εικόνα αρκεί…

Μετά θα έβαζε μπροστά την Εκκλησία να καυτηριάζει τους άθεους αριστερούς που θέλουν να διαλύσουν τα ιερά και τα όσια μας.

Ταυτόχρονα οι «νοικοκυραίοι» ψηφοφόροι της ΝΔ θα βομβάρδιζαν τα social media με αναρτήσεις ενάντια στο κόμμα που μπέρδεψε τον εκσυγχρονισμό με τις ελληνικές αξίες.

Όμως κυβέρνηση δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΝΔ κι όχι μόνο το νομοσχέδιο πέρασε ανώδυνα για την κυβέρνηση αλλά πήρε και πόντους καθώς η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα μετρά κόσμο και κοσμάκη, εν δυνάμει νέους ψηφοφόρους της.

Η Εκκλησία μπορεί να αντέδρασε στο νομοσχέδιο αλλά περιόρισε τις αντιδράσεις της στο περιεχόμενο του κι όχι στο κόμμα και τους πολιτικούς που το έφεραν στη Βουλή για ψήφιση.

Οι «νοικοκυραίοι» ψηφοφόροι, λες και μεταλλάχθηκαν, στην μεγάλη τους πλειοψηφία βγήκαν στα social media και πανηγύρισαν για τη συμπεριληπτική πολιτική της ΝΔ και μαντέψτε ποιος βγήκε χαμένος;

Φυσικά για μια ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ που τον εμφανίζουν, με μαεστρία, ξανά διχασμένο επειδή κάποια στελέχη του δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon