cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Στην προμετωπίδα οι νέοι της ΟΝΝΕΔ και πίσω οι υπουργοί

Τοποθέτησαν τους νεολαίους της ΟΝΝΕΔ μπροστά – μπροστά για να δώσουν παλμό και να κάνουν… “φασαριά”, αλλά… η ομάδα δεν τραβούσε. Ψόφιο και εντελώς σκηνοθετημένο και… το χειροκρότημα στην ομιλία του Πρωθυπουργού!!!

Στην προμετωπίδα οι νέοι της ΟΝΝΕΔ και πίσω οι υπουργοί

Δεν χάλασαν στη ΝΔ τη σειρά που ακολουθείται στις καθιερωμένες πολιτικές συγκεντρώσεις  ούτε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου κι ας ήταν ομιλία με συγκέντρωση καθήμενων.

Έτσι στις πρώτες σειρές των καθισμάτων στην αίθουσα κάθισαν οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ για να δίνουν τον τόνο του ενθουσιασμού στα λεγόμενα Μητσοτάκη και λίγο πιο πίσω προωθήθηκαν οι υπουργοί κι ακόμα πιο πίσω δήμαρχοι και λοιποί παράγοντες.

Βέβαια αμφιβάλουμε αν τη «φασαρία» που περίμεναν να κάνουν οι νέοι της ΟΝΝΕΔ την είδαν καθώς λίγες ήταν οι φορές που φώναξαν συνθήματα και με τον ενθουσιασμό τους ξεσήκωσαν και τους υπόλοιπους της συγκέντρωσης.

Ωστόσο έσπευσαν με το τέλος της ομιλίας να τραβήξουν σέλφι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την προσφιλή συνήθεια τόσο του Πρωθυπουργού όσο και των ατόμων αυτής της γενιάς.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon