cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Στην τραγωδία της Ηλείας δεν τον ενόχλησαν οι δημοσκοπήσεις τώρα με τα Τέμπη «συμπάσχει»

Κύριε Χατζηνικολάου δύσκολα μπορείς να κάνεις το μαύρο άσπρο πάνω από 57 διαμελισμένα και καμένα πτώματα που δεν έχουν ακόμα καλά – καλά κηδευτεί. Ο κόσμος πλέον αντιλαμβάνεται την… “σοβαρή” προπαγάνδα σας και σας φτύνει στις πλατείες…

Στην τραγωδία της Ηλείας δεν τον ενόχλησαν οι δημοσκοπήσεις τώρα με τα Τέμπη «συμπάσχει»

Ενοχλήθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου που παρουσιάστηκε στο κανάλι του και στο δελτίο ειδήσεων δημοσκόπηση η οποία δείχνει τη φθορά που υφίσταται η ΝΔ λόγω Τεμπών.

Είπε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Marc, Θωμά Γεράκη, πως πλήττεται η αξιοπιστία της έρευνας, όταν γίνεται την ώρα που συμβαίνουν τα γεγονότα και είναι σε εξέλιξη οι κηδείες των νεκρών, λες και οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων χρόνων έχουν την παραμικρή αξιοπιστία, όποτε κι αν γίνονται, και τον πείραξε η τωρινή.

Βέβαια και ο Γεράκης δεν του χαρίστηκε και του θύμισε πως το 2007 στην Ηλεία, (πέθαναν τότε στις φωτιές 49 άνθρωποι στην Ηλεία και 84 συνολικά εκείνο το καλοκαίρι) είχαμε την πρώτη πυρκαγιά στις 24 Αυγούστου και 26 Αυγούστου έγινε η πρώτη δημοσκόπηση ενώ από τις 26 έως και τις 31 Αυγούστου είχαμε 14 δημοσκοπήσεις.

Τότε ο κ. Χατζηνικολάου δεν έβλεπε νεκρούς και κηδείες, τώρα τον ενόχλησε…

Πάντως φανταζόμαστε τον πανικό όλων αυτών βλέποντας τις συνέπειες που έχουν τα Τέμπη στους αγαπημένους τους «συνεργάτες».

Δύσκολα μπορείς να κάνεις το μαύρο άσπρο πάνω από 57 διαμελισμένα και καμένα πτώματα.

Κι αν κατάφεραν να βγάλουν, προσωρινά φανταζόμαστε, τον μεγάλο τους εχθρό, Παύλο Πολάκη, εκτός κάδρου, δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο με τους χιλιάδες απλούς πολίτες που διαδηλώνουν εδώ και μέρες αποκαλώντας δολοφόνους εκείνους που με νύχια και δόντια κάποια ΜΜΕ προσπαθούν να κρατήσουν στην εξουσία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon