cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Στις 22 Μάϊου θα αναλάβει προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας

Χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες. Λίγες εβδομάδες υπομονή και έρχεται η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρα

Στις 22 Μάϊου θα αναλάβει προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί περιοδεία στη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα και σήμερα στην αγορά της Λιβαδειάς συνομίλησε με τους πολίτες για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά μπροστά στην αισχροκέρδεια, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φαίνεται να συνεχίζει να είναι στον κόσμο της. Ο υπουργός Ανάπτυξης μας λέει ότι ήδη οι τιμές έχουν πέσει, ο άλλος όμως των Οικονομικών μας λέει ότι παρά το 16% του πληθωρισμού στα τρόφιμα, οι τιμές θα ανέβουν και άλλο.

Αυτή η περιπέτεια έρχεται η στιγμή που θα τελειώσει. Έμειναν λίγες εβδομάδες υπομονής και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται. Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη το λογαριασμό που δεν βγαίνει. Και την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας».

Δηλώσεις Τσίπρα για την προκήρυξη εκλογών

Τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας για την προκήρυξη εκλογών στις 21 Μαΐου;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon