cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 09.05 2024

Τα εγκώμια Νίκου Παπανδρέου για το «Καλάθι» και η χαρά του Αδώνι

Μετά τον Άδωνι, το Μητσοτάκη και την παρέα τους τώρα και ο Νίκος Παπανδρέου εγκωμιάζει το «καλάθι του νοικοκυριού» – Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Τα εγκώμια Νίκου Παπανδρέου για το «Καλάθι» και η χαρά του Αδώνι

Μετά τον Άδωνι, το Μητσοτάκη και την παρέα τους τώρα και ο Νίκος Παπανδρέου εγκωμιάζει το «καλάθι του νοικοκυριού» αναφέροντας μάλιστα σε άρθρο του πως «Για τις τιμές των απαραίτητων αγαθών κατανάλωσης, η σημερινή κυβέρνηση έχει υιοθετήσει μια πρωτότυπη και ως τώρα εξόχως πετυχημένη πολιτική».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του η εκτίμηση του αυτή βασίζεται στις ιδιαίτερες γνώσεις που έχει για το θέμα ως οικονομολόγος, οι οποίες του επιτρέπουν να δει «χωρίς κομματικές παρωπίδες», τα οφέλη του μέτρου.

Βέβαια ως οικονομολόγο άλλες παρεμβάσεις του για τα οικονομικά τεκταινόμενα στη χώρα δεν έχουμε δει αλλά ας πούμε πως αυτό το παραβλέπουμε.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει δε το μέτρο του καλαθιού παράδειγμα έξυπνης οικονομικής πολιτικής.

Και φυσικά είδε το άρθρο Παπανδρέου ο Άδωνις κι έσπευσε κι αυτός να πει τον καλό το λόγο γράφοντας:

«Τον Νicos Papandreou δεν τον γνωρίζω ιδιαιτέρως. Τον εκτιμώ ως έναν έξυπνο άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση είναι ο πρώτος που έγραψε ένα άρθρο με καθαρά οικονομικούς όρους και κατάλαβε ποια είναι η χρησιμότητα και ο τρόπος λειτουργίας του καλαθιού. Διαβάστε το έχει ενδιαφέρον!»

Πήξαμε τα έξυπνα μέτρα και τους έξυπνους ανθρώπους, τώρα γιατί δεν μας μένει ευρώ από τις αρχές του μήνα που μπαίνει ο μισθός στην τσέπη μας να σκεφτούμε πως το θέμα χειρίζονται βλάκες;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon