cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Τα σωστά να τα λέμε

Λέμε τα άσχημα να λέμε όμως και τα σωστά, η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας ήταν σωστή κι έπρεπε να γίνει για να σταλεί μήνυμα πως η χώρα μας δεν ξεχνά αυτούς τους ανθρώπους!!!

Τα σωστά να τα λέμε

Κι είναι αλήθεια πως σ’ όποιο χώρο κι αν ανήκει κάποιος πολιτικά δεν μπορούσε βλέποντας τη χαρά των κατοίκων στη Χειμάρρα, στη Λειβαδιά και στη Δερβιτσάνη, κατά την υποδοχή του Έλληνα Πρωθυπουργού, να μη συγκινηθεί.

Όμως η αλήθεια είναι πως πέρα από το μήνυμα του είμαστε κοντά σας αλλά και του στηρίζουμε τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Αλβανίας φοβόμαστε μήπως το νόημα αυτής της επίσκεψης αλλοιωθεί από τους Αλβανούς εθνικιστές που παραφυλούν στη γωνία για να δημιουργήσουν θέμα.

Ήδη διαβάζουμε σε αλβανικά μέσα πως γράφουν ότι αν είχαν “δεξιότητες” ως κράτος και τη δύναμη για ανταποδοτικότητα, τότε η επόμενη επίσκεψη θα έπρεπε να είναι του Ράμα στην Τσαμουριά, ο οποίος θα έπρεπε να ορκιστεί για το θέμα των περιουσιών των Αλβανών, όπως ορκίστηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός!

Μακάρι να μην υπάρξει πάντως συνέχεια σε αυτή την παρότρυνση γιατί και ο Αλβανός Πρωθυπουργός είναι στο δρόμο για εκλογές και θέλει κι εκείνος να τονώσει το πολιτικό του προφίλ όπως και ο δικός μας Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon