cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Θέλει και ο Γιώργος Κύρτσος δικό του κόμμα

Ο διαγραφείς από τη ΝΔ ευρωβουλευτής ακούει το όνομα Μητσοτάκης και βγάζει αφρούς οπότε θα κάνει ότι μπορεί για να κλέψει ψηφοφόρους από τη δεξαμενή της ΝΔ…

Θέλει και ο Γιώργος Κύρτσος δικό του κόμμα

Νέο κόμμα θέλει να ιδρύσει ο Γιώργος Κύρτσος αλλά επειδή δεν θα προλάβει τις προσεχείς εκλογές θα ξεκινήσει με ένα think tank που θα μετεξελιχθεί σε κόμμα ώστε να είναι έτοιμος στις Ευρωεκλογές.

Ο διαγραφείς από τη ΝΔ ευρωβουλευτής ακούει το όνομα Μητσοτάκης και βγάζει αφρούς οπότε φαίνεται πως θα κάνει ότι μπορεί για να κλέψει ψηφοφόρους από τη δεξαμενή της ΝΔ αποδυναμώνοντας την περαιτέρω.

Εξάλλου ήδη έδωσε και τον προσανατολισμό του κόμματος του που θα είναι φιλελεύθερο και ευρωπαϊκό, οπότε υποψιαζόμαστε θα είναι κάτι σαν ΝΔ χωρίς τον Κυριάκο.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του εκτίμησε πως στις προσεχείς εκλογές «Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να είναι πρώτο κόμμα, αλλά έχει χάσει την πολιτική κυριαρχία» ενώ είπε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκλείεται να συνεργαστεί με τη ΝΔ όσο ο Μητσοτάκης είναι στο τιμόνι της.

Εντάξει όρκο μην παίρνει γιατί στις εκλογές που έρχονται θα δούμε πολλά στο όνομα του «καλού της πατρίδας».

Η λίγη δυναμική που φάνηκε να έχει το ΠΑΣΟΚ, όταν άλλαξε τον αρχηγό του, πλέον έχει χαθεί και το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη θα κάνει τα πάντα για να είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων αφού είναι ξεκάθαρο πια πως ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσουν μόνοι τους να σχηματίσουν Κυβέρνηση.

Βέβαια το να δούμε υπουργό το Νίκο Ανδρουλάκη δίπλα σε πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με όσα έχουν προηγηθεί, θα είναι το ανέκδοτο του αιώνα, όμως εδώ συγκυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ εκεί θα κολλήσουμε;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon