cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Τι μας μαρτυρά η “φάση” στο Τατόι;

Γιατί το Τατόι μαρτυρά τη γύμνια του σημερινού ελληνικού πολιτισμού και των ανθρώπων που τον διαχειρίζονται;

Τι μας μαρτυρά η “φάση” στο Τατόι;

Δεν έγινε λέει, δημοσία δαπάνη η κηδεία του έκπτωτου βασιλιά, προφανώς γιατί φοβήθηκαν στη ΝΔ μη χάσουν ψηφαλάκια από κεντρώους και για τον ίδιο λόγο δεν τόλμησε να πάει στην κηδεία του ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο αναρωτιόμαστε βλέποντας όλες αυτές τις ημέρες τις προετοιμασίες που έγιναν στο Τατόι αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν για την κηδεία ποιος κάλυψε τα κόστη.

Γιατί όλα αυτά κόστισαν και μάλιστα πολύ πιο ακριβά από μια πλούσια κηδεία.

Μηχανήματα και συνεργεία δούλευαν νυχθημερόν για να αποκαταστήσουν κάπως την άθλια εικόνα που είχε το κτήμα στο Τατόι μετά τη φωτιά του 2021 και θυμήθηκαν τώρα με αφορμή του θάνατο του Κωνσταντίνου.

Αφού άφησαν το κτήμα να γίνει στάχτη και μπούλμπερη το παράτησαν στην τύχη του, παρότι αποτελεί δημόσια περιουσία.

Και λίγο πριν την κηδεία κατανοώντας πως θα γίνουν ρεζίλι στα μάτια των γαλαζοαίματων που θα το επισκεφθούν άρχισαν να κόβουν καμένα δέντρα και να φτιάχνουν δρόμους.

Μιλάμε για διαχείριση του ποδαριού…

Βλέπαμε την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μέσα στα σκοτάδια να επιβλέπει τις εργασίες και να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους περί ετοιμότητας του χώρου.

Ενός χώρου που όση δουλειά κι αν έριξαν, μέσα σε λίγες ημέρες, θα αποδείξει τη γύμνια του πολιτισμού της σημερινής Ελλάδας και των ανθρώπων που τον διαχειρίζονται.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon