cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Τι να πει κι ο Σταϊκούρας;

Δεν θέλουμε να το … χαλάσουμε στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, που ομολογουμένως παλεύει όσο μπορεί, αλλά…! Για να έρθει ο Σταϊκούρας Ηράκλειο, έχει έναν και μόνο σκοπό…

Τι να πει κι ο Σταϊκούρας;

Την Τετάρτη έρχεται στο Ηράκλειο ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης για να συζητήσει σε μια ανοικτή εκδήλωση στο Επιμελητήριο

Δεν θέλουμε να το … χαλάσουμε στην Ομοσπονδία, που ομολογουμένως παλεύει όσο μπορεί, αλλά…! Για να έρθει ο Σταϊκούρας Ηράκλειο, έχει έναν και μόνο σκοπό: 

«Η κυβέρνηση μας έχει κάνει 1, 2, 3, 5… 100 με βάση τις δημοσιονομικές δυνατότητες της. Έχει στηρίξει τις επιχειρήσεις με 1,2,3,5 … 100 νέα μέτρα. Είμαστε η καλύτερη κυβέρνηση της 20ετιας τουλάχιστον». 

Αυτό θα έρθει να πει και θα φύγει. Όλα τα υπόλοιπα που θα του τεθούν δεν θα τα ακούσει καν. Και δεν τον ενδιαφέρουν. Και μακάρι να κάνουμε λάθος, αλλά κοντά είναι η Τετάρτη και θα φανεί. 

Από την άλλη… την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν εδώ ο Υπουργός Ανάπτυξης; Που κανονικά έχει ουσιαστικότερο ρόλο στη βοήθεια και τη στήριξη της αγοράς; Πού πήγε;

Στο νέο Data Center, στον Καράτζη και στον Λεμπιδάκη. Έφαγε και μια τυρόπιτα στον Κρητικό Φούρνο και είδε και τα καλάθια του νοικοκυριού σε Χαλκιαδάκη και ΣΥΝΚΑ.

Ήταν όμως εδώ! Και προφανώς γνωρίζει τα προβλήματα της αγοράς. Και προφανώς γνωρίζει τα προβλήματα συνολικά.

Δεν είδαμε να έχει κανένα ενδιαφέρον να συναντηθεί με τον μικρομεσαίο έμπορο. Με τον άνθρωπο που πασχίζει για την επιβίωση της επιχείρησης του καθημερινά. Ή με κάποιον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας. 

  • Γιατί;

Μα γιατί τα πράγματα είναι απλά:

Δεν θα έβγαινε έτσι το αφήγημα της «μεγαλύτερης απορρόφησης επενδύσεων σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια».  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon