cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Το νερό η νέα «μπίζνα» δισεκατομμυρίων

Δεν πιστεύω να πιστέψατε πως η ιδιωτικοποίηση του νερού είναι αποτέλεσμα ιδεολογικών εμμονών; Οι μόνες εμμονές των δεξιών είναι πιο υλικά… και σαφώς πιο… πιο χειροπιαστά «ερεθίσματα»…

Το νερό η νέα «μπίζνα» δισεκατομμυρίων

Ερεθίσματα τέτοιου είδους πάντως δεν υπήρξαν για την πλειοψηφία των θεατών του ALPHA καθώς το 60% του κοινού του «Σασμού» δεν ακολούθησε το κανάλι που συνέχισε με την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Σταύρο – ποτάμι – Θεοδωράκη Ποτάμι, και συγκεκριμένα τον Αχελώο, δεν θα διαβεί το τρένο για να συνδέσει την Ηπειρο με την Θεσσαλία και να μετατρέψει την Ηγουμενίτσα σε κόμβο μεταφορών.

Επιστημονική φαντασία χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός τις σχετικές προτάσεις που έκανε ο υφυπουργός του Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης(!) Τι να πούμε κι’ εμείς εδώ στην Κρήτη;

Μεγάλη φαντασία δείχνει και η ΕΥΔΑΠ (υδρευση Αθήνας) που ενώ είναι μονοπώλιο του δημοσίου έχει να ξοδέψει 1,5 εκατ. ευρουλάκια σε διαφήμιση σε sites και έντυπα.

Τα περισσότερα χρήματα έχουν λάβει τα έντυπα των ομίλων Μαρινάκη – Κουρτάκη (55.500 και 111000 αντίστοιχα), αλλά και οι ιστοσελίδες Mononews (45.000 ευρώ), ο όμιλος DPG (newsbomb, CNN κ.α.) με 43.000 ευρώ.

Επιπλέον, το Political και το Liberal έλαβαν 39.000 ευρώ. Και καλά το DPG εχει υψηλή επισκεψιμότητα, τα άλλα όμως; Αντίθετα τα γνωστά zougla.gr 8.500 ευρώ, και το ethnos.gr μόλις 2.500 ευρώ.

Η παντελώς άγνωστη εφημερίδα Μπαμ πήρε 10.000 ευρώ ενώ η Εφημερίδα των Συντακτών μόλις 4.000 ευρώ και ο Ριζοσπάστης και η Kontranews από 2.500 ευρώ.

Εντάξει παιδιά το πήραμε το μήνυμα!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon