cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 20.05 2024

Του χάλασαν την καψούρα οι ανέραστοι Ευρωπαίοι!!!

Την τιμητική μας έχουμε πάλι στο Ευρωκοινοβούλιο! Θέμα συζήτησης; Μα φυσικά η “καψούρα” του Κυριάκου Μητσοτάκη… not!!!

Του χάλασαν την καψούρα οι ανέραστοι Ευρωπαίοι!!!

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βολτάρει στην Ελλάδα και λέει τα παραμύθια του σε 100-200 νοματαίους και δίνει συνεντεύξεις στο… ράδιο Καψούρα απαντώντας σε ερωτήσεις δύσκολες (κοιτώντας πάντα τις σημειώσεις του) για το αν είναι ο ίδιος καψούρης στην Ευρώπη τον ψάχνουν για να δώσει απαντήσεις σε θέματα όπως: η υπονόμευση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα, ο περιορισμός της ελευθερίας των ΜΜΕ, οι κοριοί Μαξίμου, το κουκούλωμα των κοριών, η επίθεση σε Ράμμο και ΑΔΑΕ, η δικαστική διαφθορά Ντογιάκου, κλπ… και κάπως έτσι του χάλασαν την… καψούρα οι ανέραστοι Ευρωπαίοι!!!

Σε περίπτωση που σας φαίνεται “τρολ” το ράδιο Καψούρα και η ερώτηση για το αν είναι καψούρης ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας έχουμε και το σχετικό βίντεο…

Μετά από απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων θα γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια με θέμα: «Η διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών και η ελευθερία του Τύπου».

Και βέβαια για αυτή την οπισθοδρόμηση και φυσικά δυσφήμιση της χώρας ευθύνεται αποκλειστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και οι υπόλοιποι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ως συνένοχοι και συνεργοί στην επιχείρηση συγκάλυψης από το Μαξίμου και σίγουρα όχι όσοι θέλουν να βγει η αλήθεια στο φως.

Γιατί παρακολουθούνταν πολιτικοί αντίπαλοι, ευρωβουλευτές, το μισό υπουργικό συμβούλιο, η ηγεσία του στρατεύματος, δημοσιογράφοι που ερευνούσαν οικονομικά σκάνδαλα, επιχειρηματίες και άλλοι; Και φυσικά τι στοιχεία έχουν προκύψει από αυτές τις παρακολουθήσεις;

Έχει προκύψει υλικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εκβιασμό των θυμάτων των κοριών ώστε να κάτσουν “φρόνιμα”;

Αυτή την “μπηχτή” πάντως για την… δυσφήμιση την αφιερώνουμε στην κυρία Βόζενμπεργκ που μας θυμίζει το γνωστό ρητό… “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Εξάλλου όποιος διαθέτει στοιχειώδη λογική αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα πως την χώρα δεν την εκθέτουν όσοι μιλάνε για το χάλι της, αλλά όσοι προκάλεσαν το χάλι της.

«Δεν βλέπω την ώρα να σε πάρω τηλέφωνο σημερα. Θα είμαι εγώ, εσύ και η ελληνική κυβέρνηση»

Το European Centre for Press and Media Freedom ECPMF αφιερώνει στον… “καψούρη” Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και αυτό φανερώνει ποιος πραγματικά εκθέτει την χώρα του χωρίς αναστολές. Και ποιος πραγματικά είναι αδίστακτος και επικίνδυνος.

Α, εντωμεταξύ… στην συνέντευξη τύπου με το… ράδιο Καψούρα είδαμε και το γαλάζιο banner με τα 380 έργα και φυσικά θυμηθήκαμε τα 480 έργα που μας είχε παρουσιάσει ο Κυριάκος όταν είχε έρθει στην Κρήτη… όπου βέβαια τα 480 έργα ήταν τα εξής…83.

Φαντάζομαι πως κάτι αντίστοιχο θα παίζει και με τα 380 έργα στην Δυτική Μακεδονία… γενικά το μοτίβο-μαθηματικός τύπος αυτής της “παπάτζας” έχει ως εξής X80 έργα. Όπου ο άγνωστος X συμπληρώνεται με διαφορετικό ψηφίο κάθε φορά.

Αν τώρα είστε και εσείς… “μύστες” και ερωτευμένοι με την Δημοκρατία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 14:00’ ώρα Ελλάδας, μέσω του site του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με ελληνική διερμηνεία. Πατήστε ΕΔΩ για τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon