cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Viral οι ευχές Κουτσούμπα στο Luben

Συνεχίστε στον ίδιο δρόμο και μη γίνετε ποτέ Παπαρατσένκο, ευχήθηκε στο Luben για τα 10 χρόνια λειτουργίας του o Κουτσούμπας…

Viral οι ευχές Κουτσούμπα στο Luben

Ευχές με τον πολύ προσωπικό και viral τρόπο του, έδωσε Δημήτρης Κουτσούμπας στο Luben με αφορμή την επέτειο των 10 ετών λειτουργίας της σατιρικής ιστοσελίδας.

«Δεν περίμενα να με καλέσετε στα 10 χρόνια για να σας ευχηθώ, αλλά… (σ.σ. ακούγονται φωνές: «Όχι, όχι κύριε γενικέ, μην το πείτε, αυτό θέλουν») Αυτοί είστε!» σημειώνει ο Κουτσούμπας δίνοντας στο κοινό την ατάκα με την οποία τελειώνουν τα περισσότερα βίντεο του Luben.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok του Luben, ο Δημήτρης Κουτσούμπας συμπυκνώνει όλες τις viral ατάκες τις οποίες έχει αναπαράγει κατά καιρούς το Luben. Αρχικά αναρωτιέται «πότε άνοιξε αυτό το κανάλι;», ενώ στη συνέχεια εύχεται χρόνια πολλά προσθέτοντας με νόημα: «Παπαρατσένκο μη γίνετε…» ενώ φυσικά δεν παρέλειψε και την πιο viral ατάκα… το γνωστό “… αλλά, αυτοί είστε!!!”.

Για την επέτειο των 10 χρόνων της γνωστής σατιρικής ιστοσελίδας έχουν ευχηθεί πολλοί από τους πρωταγωνιστές στα βίντεο του Luben.

Δεν ξέρουμε αν η Ελλάδα είναι έτοιμη για άλλα 10 χρόνια Luben… εμείς πάντως είμαστε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon