cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Χρυσές δουλειές και για την πρώην σύζυγο του Πάτση

Και η πρώην σύζυγος του κ. Πάτση είχε πέσει πάνω στο δημόσιο ταμείο επί Μητσοτάκη!!!

Χρυσές δουλειές και για την πρώην σύζυγο του Πάτση

Σύμφωνα με το documentonews.gr, συμβάσεις αντίστοιχες με αυτές που είχε υπογράψει η δικηγορική εταιρεία του, διαγραμμένου πλέον από τη ΝΔ, βουλευτή Ανδρέας Πάτση, είχε υπογράψει και η δικηγορική εταιρεία της πρώην συζύγου του, «Κάσσαρη Κωνσταντίνα Τζάνος Φώτιος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία», η οποία εμφανίζεται να έχει λάβει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία, προστίθεται στο δημοσίευμα, λαμβάνει κι αυτή ένα μεγάλο ποσό από τα ΕΛΤΑ όπως η δικηγορική εταιρεία του Ανδρέα Πάτση, ενώ παράλληλα καρπώνεται δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το νοσοκομείο των Γρεβενών κι από ακόμη έναν δημόσιο φορέα.

«Φυσικά, δεν μπορεί να αποδοθεί οικογενειακή ευθύνη, ούτε υπάρχει κάτι το παράνομο. Παρόλα αυτά, είναι αν μη τι άλλο άξιο αναφοράς, το πως η συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία λαμβάνει κι αυτή χρήματα από τα ΕΛΤΑ και από νοσοκομεία, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της δικηγορικής εταιρείας του Ανδρέα Πάτση», σημειώνεται στο σχετικό άρθρο στο documento.

Στέργιος Καλπάκης: Προνομιούχο σμήνος από “γαλάζιες ακρίδες”

«Σε ξεχωριστό και προνομιούχο σμήνος από “γαλάζιες ακρίδες” αναδεικνύεται η οικογένεια Πάτση μετά τις αποκαλύψεις του Documento ότι και η πρώην σύζυγος του κ. Πάτση είχε πέσει πάνω στο δημόσιο ταμείο», σημειώνει σε σχετική δήλωσή το ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης, που επισημαίνει:

«Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η δικηγορική της εταιρεία, δεν αρκούταν να κάνει δουλειές μόνο με το νοσοκομείο Γρεβενών και τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όπως ο κ. Πάτσης, που πιάστηκε να παίρνει 1 εκ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ ως βουλευτής μάλιστα, η δικηγορική εταιρεία της πρώην συζύγου του θέλησε να βάλει κι αυτή χέρι στα ΕΛΤΑ εισπράττοντας 54.000 ευρώ, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη φυσικά».

«Το μόνο που μένει πλέον είναι τα ΕΛΤΑ να αφαιρέσουν από το σήμα τους τον Ερμή και να τον αντικαταστήσουν με την προστάτιδα πολλών γαλάζιων οικογενειών, τη “γαλάζια ακρίδα”», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Στ. Καλπάκης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon