cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Υπουργέ κοιτάξου στον… καθρέπτη

Η φράση του Γεωργιάδη για το ότι θα γελάσουν πολύ με τον Πολάκη είναι πραγματικά για γέλια. Διότι στην ΝΔ ξέρουν πολύ καλά ότι οι αναρτήσεις Πολάκη, συχνά πυκνά, οδηγούν στελέχη της ΝΔ στον «πάγκο» με πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμα σκάνδαλα. Αυτό το λένε φόβο κι όχι γέλια.

Υπουργέ κοιτάξου στον… καθρέπτη

«Μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στην συμφωνία επιστροφής Πολάκη στον Σύριζα θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες…., τελικά έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».

Αυτό έγραψε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτηση του μετά την εξομάλυνση των σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη και τις αναρτήσεις που έκανε ο τελευταίος δείχνοντας πως δεν θα σιωπήσει σε όλο αυτό που συμβαίνει με τη σχέση εξάρτησης ΜΜΕ και δημοσιογράφων με την Κυβέρνηση της ΝΔ.

Η τελευταία φράση πάντως του κ. Γεωργιάδη για το ότι θα γελάσουν πολύ με τον κ. Πολάκη είναι πραγματικά για γέλια.

Όχι μόνο γιατί ξέρει ο Υπουργός Ανάπτυξης πως αν υπάρχει κάποιος με τον οποίο γελά το πανελλήνιο, με όσα λέει και όσα πράττει, είναι ο ίδιος αλλά και γιατί ξέρει πολύ καλά πως οι αναρτήσεις – αποκαλύψεις Πολάκη, συχνά πυκνά, οδηγούν στελέχη της ΝΔ στον «πάγκο» με πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμα σκάνδαλα.

Αυτό το λένε φόβο κι όχι γέλια.

Η ΝΔ φοβάται τον Πολάκη και σίγουρα δεν γελά μαζί του, οπότε καλό θα ήταν ο κ. Γεωργιάδης είτε να περιοριστεί στα του οίκου του και να μην κάνει αναρτήσεις που είναι για γέλια είτε να διαβάζει πιο συχνά τα σχόλια που κάνουν για εκείνον οι χρήστες των social media, που τόσο πολύ αγαπά και χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon