cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

TUI: Η Κρήτη οδεύει προς ένα πρωτοφανές ρεκόρ

Η Ελλάδα, και η Κρήτη, είναι και αυτό το καλοκαίρι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών με την ζήτηση να εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ υψηλά ποσοστά

TUI: Η Κρήτη οδεύει προς ένα πρωτοφανές ρεκόρ

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και αυτό το καλοκαίρι, παραμένει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον διευθυντή Επικοινωνίας της TUI, Άαγκε Ντίνχαουπτ.

«Αναμένουμε το υψηλότερο επίπεδο ζήτησης όλων των εποχών. Ειδικά η Κρήτη οδεύει προς ένα πρωτοφανές ρεκόρ. Δεν υπάρχει κανένας τουριστικός τομέας ή προορισμός προς την Ελλάδα που να μην έχει ζήτηση αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο ίδιος.

Επισημαίνει επίσης ότι η απόφαση της TUI να μεταθέσει φέτος νωρίτερα την έναρξη της τουριστικής περιόδου για την Ελλάδα «αποδείχθηκε ορθότατη» και συμπληρώνει πως «και οι κρατήσεις για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αυξάνονται επίσης σημαντικά εδώ και αρκετές εβδομάδες. Περιμένουμε και φέτος ένα πολύ δυνατό φθινόπωρο».

Παράλληλα σημειώνει επίσης πως και στον τομέα της κρουαζιέρες η ζήτηση για την Ελλάδα συνεχίζει να αυξάνεται, «τα ελληνικά νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους πελάτες μας που ενδιαφέρονται για κρουαζιέρες».

Τέλος αναφέρθηκε και στον τουρισμό πολυτελείας στην Ελλάδα:

«Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις μεταξύ των παραθεριστών πολυτελείας της εταιρείας μας airtours. Τα πολυτελή ταξίδια της θερινής περιόδου είναι σχεδόν πλήρως εξαντλημένα, υπάρχουν όμως ακόμα μεμονωμένες δυνατότητες στην Κω, την Κέρκυρα και την Κρήτη. Από τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, η επιλογή είναι και πάλι σαφώς μεγαλύτερη. Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν επενδύσει στις εγκαταστάσεις τους και έχουν δημιουργηθεί πολλά όμορφα θέρετρα, μάλιστα έχουν δημιουργηθεί ακόμα και εντελώς νέα. Αυτές οι επενδύσεις αποδίδουν πλέον, διότι η τάση στις προτιμήσεις των παραθεριστών είναι ξεκάθαρα προς ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας, για ξενοδοχεία δηλαδή 4-5 αστέρων. Ορόσημο του περασμένου έτους ήταν ένα συνδυασμένο ταξίδι με το κρουαζιερόπλοιο MS Europa 2 της Hapag-Lloyd Cruises (ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα στον κόσμο) συν διαμονή σε ένα τοπικό ξενοδοχείο 5 αστέρων κοντά στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης».

Πηγή: «ΑΠΕ-ΜΠΕ»

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon