cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Τέλος το μπλε πουλί, ήρθε το Χ

Και μέσα σ’ όλα έχουμε και τον Ίλον Μασκ να παίζει με το… “πουλί” του και τα λογότυπα του!!!

Τέλος το μπλε πουλί, ήρθε το Χ

«Σύντομα θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε το λογότυπο του Twitter», είχε γράψει ο Ίλον Μασκ σε ανάρτησή του. Και στην συνέχεια “χάσαμε” το μπλε πουλί και βρήκαμε στην θέση του ένα… άσπρο Χ μέσα σε ένα μαύρο φόντο.

Ο Ίλον Μασκ και η διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter Λίντα Γιακαρίνο παρουσίασαν ένα λογότυπο για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που περιλαμβάνει ένα λευκό “X” σε μαύρο φόντο ως αντικατάσταση του γνωστού μπλε συμβόλου με το πουλί. «Το X είναι εδώ! Ας το κάνουμε», έγραψε στο Twitter η Γιακαρίνο, η οποία δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του λογότυπου που προβάλλεται στα γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι χρήστες του Twitter όμως πώς την βλέπουν την νέα αλλαγή;

Οι αντιδράσεις για την αλλαγή λογότυπου, όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν πολλές και μάλλον οι περισσότερες αρνητικές. Το hashtag «#GoodbyeTwitter» έγινε trend στην πλατφόρμα με αναφορά στο παλιό λογότυπο, καθώς αρκετοί χρήστες επέκριναν το νέο σύμβολο.

Πώς το πουλί έγινε Χ;

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Μάρτιν Γκράσερ, ένας από τους σχεδιαστές, ανέλυσε πως το πουλί μετατράπηκε σε Χ.

«Προσπαθούσα να αποτυπώσω την κίνηση των πουλιών, και το σχήμα που δημιούργησε το προφίλ μας οδήγησε να παίξουμε με αυτή τη στρογγυλή κοιλιά στο 3ο και 4ο σκίτσο».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon