cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Έχουμε τελειώσει με τον κορωνοϊό;

Ο κορωνοϊός απασχολεί ακόμα ειδικά εκείνους που αναγκάζονται να δουλεύουν με πολύ κόσμο και νιώθουν εκτεθειμένοι το έχουν καταλάβει αυτό εκείνοι που καλύπτουν το θέμα του Covid κάτω από το χαλί;

Έχουμε τελειώσει με τον κορωνοϊό;

Ο κορωνοϊός δεν εξαλείφθηκε και απασχολεί εκείνους που έρχονται σ’ επαφή με πολύ κόσμο

Ουρές έξω από τις τράπεζες του Ηρακλείου από δικαιούχους του ΟΑΕΔ, νυν ΔΥΠΑ, που πήγαν να εισπράξουν το δώρο του Πάσχα.

Σε τέτοιες ουρές ακούς ή μάλλον κρυφακούς πάντα ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Μια παρέα ξενοδοχοϋπαλλήλων συζητούσε, λοιπόν, για την επιστροφή στη δουλειά μετά τη χειμερινή διακοπή λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Η μια είχε ήδη επιστρέψει και περιέγραφε πως στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται έχουν έλθει 150 τουρίστες, υπάρχει πολύ δουλειά «κι άσε που είναι όλοι ξεμάσκωτοι, γιατί καταργήθηκαν τα μέτρα».

Ωχ, απαντάει η άλλη ρωτώντας την παράλληλα αν έχει κάνει όλα τα εμβόλια.

Έκανα τρία, απαντά εκείνη εξηγώντας πως αμέσως μετά το τρίτο κόλλησε κορωνοϊό.

Στην κουβέντα τότε μπαίνει ένας άντρας λέγοντας τους πως πλέον δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια όχι γιατί δεν έχουμε κορωνοϊό αλλά γιατί δεν έχουμε εμβόλια αφού αποδείχθηκε πως σκοτώνουν κόσμο.

Μάλιστα ανέφερε ένα τεράστιο νούμερο νεκρών στις ΗΠΑ, που, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, πέθαναν επειδή έκαναν το εμβόλιο mRNA, το οποίο μετέπειτα έρευνες έδειξαν πως ήταν πιο επικίνδυνο από τον ιό.
Γιατί σταθήκαμε σε αυτό το διάλογο; Μα για να καταλάβουμε ή μάλλον να καταλάβουν εκείνοι που καλύπτουν το θέμα του κορωνοϊού κάτω από το χαλί πως ακόμα απασχολεί και ειδικά εκείνους που αναγκάζονται να δουλεύουν με πολύ κόσμο και νιώθουν εκτεθειμένοι.

Καλός ο τουρισμός, καλά τα λεφτά που φέρνει αλλά από 20 έως 26 Μαρτίου, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, είχαμε 65 θανάτους και 75 διασωληνωμένους λόγω COVID… δεν τα λες και μικρά τα νούμερα!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon