cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Ο Καστάνιος εξέθεσε εκείνους που τον έφεραν στον ΟΦΗ

Ένα μεγάλο «ουφ» ανακούφισης, συνόδευσε την είδηση που δόθηκε από τον επίσημο ΟΦΗ, ότι επιτέλους η ομάδα λύνει την συνεργασία της με τον Ολλανδό άκαπνο επιθετικό Λουκ Καστάνιος…

Ο Καστάνιος εξέθεσε εκείνους που τον έφεραν στον ΟΦΗ

Ο 29χρονος Καστάνιος ήρθε στον ΟΦΗ πριν απο 1,5 χρόνο, με βαρύ βιογραφικό και θητεία σε Φέγενορτ, Ιντερ, Τβέντε, Αιντραχτ Φρανκφούρτης, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και τελευταία στο πρωτάθλημα της Νότιος Κορέας (Γκιεονγκνάμ), αλλά αποδείχθηκε μια απο τις πιο αποτυχημένες μεταγραφικές επιλογές της σημερινής ιδιοκτησίας.

Ο Καστάνιος αποκτήθηκε για να λύσει στον ΟΦΗ το πρόβλημα του γκολ, αλλά …κούνησε τα δίχτυα, μόλις δυο φορές σε 1,5 χρόνο!

Ο ΟΦΗ του είχε κάνει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια (!) και είναι μάλλον επιτυχία, που θα γλυτώσει έστω ένα μέρος, απο το συμβόλαιο, που έχει ο ποδοσφαιριστής για ένα ακόμη χρόνο και θα μπορούσε να το εξαντλήσει, αν ήθελε!

Ενάμισυ χρόνο ο ΟΦΗ, πληρώνει ένα παίκτη που δεν δικαίωσε –αλλα μάλλον εξέθεσε-εκείνους που τον επέλεξαν.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Καστάνιος, να έχει μια πρόταση απο ομάδα της Ινδονησίας και ο ΟΦΗ θα πρέπει να αισθάνεται μάλλον τυχερός στην ατυχία του, που βρέθηκε ομάδα, να του προσφέρει συμβόλαιο, μετά απο μια τόσο αποτυχημένη διετία στον ΟΦΗ…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon