cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Ο ΟΦΗ “πελάτης” στο…σπίτι του

Η μια ήττα, διαδέχεται την άλλη, για την ομάδα του Νιόπλια, που είναι σε διακοπές και σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν…

Ο ΟΦΗ “πελάτης” στο…σπίτι του

0/3 για τον ΟΦΗ, στα παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδο του στα πλέι-άουτ.

Η μια ήττα, διαδέχεται την άλλη, για την ομάδα του Νιόπλια, που είναι σε διακοπές και σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν.

Λογικό θα πεί κανείς, καθώς τα παιχνίδια που γίνονται αυτήν την εποχή, είναι παντελώς αδιάφορα και αν δεν υπήρχε η πίεση των καναλιών, δεν θα έπρεπε να γίνονται καν.

Είναι αχρείαστα και δεν προσφέρουν τίποτε και σε καμία απο τις λεγόμενες “αδιάφορες” ομάδες.

Ακόμη και έτσι πάντως, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να σκέφτεται τον…ηρωικό, φίλαθλο του ΟΦΗ, που βασανίζεται στην εξέδρα με αυτά που βλέπουν τα μάτια του.

Οι παίκτες του ΟΦΗ-δυστυχώς-δεν σέβονται ούτε αυτούς τους λίγους, που επιμένουν να είναι στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Η εικόνα της ομάδας, είναι σχεδόν προκλητική, αλλά και η απόδοση κάποιων παικτών που θα περίμενε κανείς να αρπάξουν την ευκαιρία, απολύτως αποκαρδιωτική.

Ο ΟΦΗ τελείωσε μια χαρά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με θετικό πρόσημο, ακόμα και αν δεν κατάφερε να μπεί στα πλει-οφ.

Τα “χαστούκια” που δέχεται όμως στα πλέι-άουτ, ειδικά μέσα στο σπίτι του, όπου έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης των αντιπάλων, τσαλακώνουν την εικόνα του και όπως λένε η τελευταία…εντύπωση είναι αυτή που μένει.

Ιωνικός (2-3), Απόλλων (0-2), Παναιτωλικός (0-1), έκαναν την βόλτα τους στο γήπεδο του ΟΦΗ και έφυγαν με το διπλό στις αποσκευές τους, απέναντι σε ένα ΟΦΗ που θα πρέπει να επανεξετάσει οπωσδήποτε τη σχέση του σαν ομάδα με την έννοια της έδρας, γιατί χωρίς αυτήν, δεν μπορείς να πετύχεις υψηλούς στόχους.

Αυτό είναι κανόνας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon