cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ντροπή για το σωφρονιστικό μας σύστημα η αποφυλάκιση του παιδεραστή Σειραγάκη

Είναι για γέλια και για κλάματα πραγματικά το να μετατρέπονται τα 401 χρόνια φυλάκισης στον Σειραγάκη σε 220 και μετά σε 25 και στο τέλος σε… αποφυλάκιση!!!

Ντροπή για το σωφρονιστικό μας σύστημα η αποφυλάκιση του παιδεραστή Σειραγάκη

Άντε τώρα να εμπιστευτείς την ελληνική Δικαιοσύνη βλέποντας έναν άνθρωπο σαν το Νίκο Σειραγάκη, που είχε καταδικαστεί για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών, να κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από 12 χρόνια.

Είναι για γέλια και για κλάματα πραγματικά το να μετατρέπονται τα 401 χρόνια φυλάκισης, που του είχαν επιβληθεί, σε 220, με τη συγχώνευση, και σε 25 στο τέλος, που είναι στη χώρα μας η ανώτερη ποινή, χωρίς εν τέλει να εκτίει ούτε αυτά, με βάση το νέο ποινικό κώδικα.

Δηλαδή πιστεύει κανείς πως ο Σειραγάκης τώρα έχει σωφρονιστεί ή μήπως πιστεύει κανείς πως ασελγούσε σε ανήλικα γιατί δεν είχε τι άλλο να κάνει και τα έβρισκε εύκολα θύματα;

Τέτοια άτομα δεν μπορούν να θεραπεύσουν, μέσω φυλάκισης, τις αρρωστημένες ορέξεις τους και σίγουρα βγαίνοντας εκτός φυλακής σε τόσο σύντομο χρόνο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιστρέψουν στον παλιό κακό εαυτό τους, με την πρώτη ευκαιρία.

Το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα αλλά και το σύστημα δικαιοσύνης απέδειξαν για άλλη μια φορά πως πάσχουν βαθύτατα και γι’ αυτό υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί που νομοθετούν έχοντας ως κριτήριο το πόσα άτομα χωράνε σε κάθε φυλακή κι όχι το πόσα άτομα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon