cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Γλυκοκοιτάζουν και οι δυο την ομάδα των νέων

Έντονο “φλερτ” και πρεσάρισμα από τις παρατάξεις Κεγκέρογλου και Φραγκάκη προς την “ομάδα νέων” που ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας…

Γλυκοκοιτάζουν και οι δυο την ομάδα των νέων

Μαθαίνουμε πως στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας γλυκοκοιτάζουν και από την παράταξη του νυν Δημάρχου Μανόλη Φραγκάκη και από την πλευρά του Βασίλη Κεγκέρογλου την ομάδα νέων που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στα Κοινά μέσω της καθόδου της στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα πληροφορούμαστε πως το πρεσάρισμα και το ιδιότυπο φλερτ είναι ιδιαίτερα έντονο καθώς οι συγκεκριμένοι νέοι φαίνεται να έχουν μια δυναμική που δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο όποιο εκλογικό και μετεκλογικό αποτέλεσμα.

Ακόμα επίσημα η ομάδα των νέων δεν έχει ανακοινώσει συμμετοχή στις εκλογές οπότε οι δυο ήδη γνωστοί υποψήφιοι δήμαρχοι κάνουν αγώνα να τους πάρουν με το μέρος τους ώστε να καρπωθούν το όποιο όφελος της δυναμικής τους.

Βέβαια αν αυτό συμβεί προεκλογικά και δεν κατέλθουν αυτόνομα ως ομάδα στις εκλογές δεν ξέρουμε πόση από τη δυναμική θα τους απομείνει εάν ενσωματωθούν στο ψηφοδέλτιο Φραγκάκη ή Κεγκέρογλου.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και ευχόμαστε ότι γίνει να γίνει μόνο για το καλό του πολύπαθου Δήμου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon