cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Κινήσεις – ματ από τον Βασίλη

Δεν ξέρω πώς θα πάει η υποψηφιότητα Κεγκέρογλου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος. Όπως κι αν πάει όμως, ο Βασίλης έδειξε πως ξέρει το παιχνίδι πάρα πολύ καλά και πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί εύκολα.

Κινήσεις – ματ από τον Βασίλη
Κινήσεις – ματ από Κεγκέρογλου για το Αρκαλοχώρι και το Δήμο Μινώα Πεδιάδος

Αναπόφευκτα χρησιμοποίησε ευχολόγια και κλισέ που γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να έχουν καμία εφαρμογή στην πραγματικότητα και τον μικρόκοσμο της περιοχής. Από την άλλη βέβαια, αν δεν απευθυνθείς λίγο και στο θυμικό, αν δεν πεις και δυο – τρία μεγάλα λόγια, δεν πας πουθενά.  

Πέραν αυτού όμως, ο Βασίλης επιχείρησε χθες να κάνει κινήσεις – ματ. Και να δείξει πως είναι αυτός, ο οποίος ξεκίνησε από το Αρκαλοχώρι, στήριξε την περιοχή και συνεχίζει να την … πονά.

Όπως και να δείξει επιπλέον ότι είναι αυτός που μπορεί να επιτύχει τις ευρύτερες συνεργασίες και τις συνθέσεις που έχει ανάγκη η περιοχή. Χωρίς ΠΑΣΟΚ. Ή πιο σωστά … και ΜΕ ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι μόνον.

Απ’ ότι μαθαίνω, από το περιβάλλον Φραγκάκη έχουν αρχίσει ήδη κάπως να ανησυχούν γιατί φαίνεται πως το … προεκλογικό παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο τελικά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon