cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Η ατμομηχανή θέλει κι ανθρώπους να τη δουλεύουν

Ως ατμομηχανή του τουρισμού οραματίζεται την Κρήτη ο Κρητικός Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης αλλά τους ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό τους αγνοεί επιδεικτικά εδώ και καιρό… Αφού δεν έβαλε και τα ΜΑΤ να τους δείρουν πάλι καλά…

Η ατμομηχανή θέλει κι ανθρώπους να τη δουλεύουν

Ατμομηχανή του τουρισμού είπε το βράδυ της Τετάρτης πως οραματίζεται την Κρήτη ο Πρωθυπουργός.

Βέβαια για να λέμε την αλήθεια ήδη εδώ και χρόνια είναι η ατμομηχανή του κρίσιμου αυτού τομέα της οικονομίας η Κρήτη κι ας έχει αδυναμίες που την περιορίζουν (δρόμοι, αεροδρόμια, κατάσταση αρχαιολογικών χώρων κτλ).

Το θέμα είναι πως αυτή η ατμομηχανή θέλει ανθρώπους να τη δουλέψουν, πέρα από εκείνους που «οδηγούν», κι αυτοί οι άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι με τη στάση του Πρωθυπουργού.

Εδώ και πολύ καιρό τους είχε τάξει συνάντηση στην Αθήνα για να του εκθέσουν τα προβλήματα τους αλλά αυτή η συνάντηση δεν έγινε, κι όχι μόνο δεν έγινε αλλά το απόγευμα της Τετάρτης συνδικαλιστές του χώρου, μαζί με το προεδρείο του ΕΚΗ, θέλησαν να κάνουν μια μικρή παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Πολιτιστικό, όπου θα μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης, και οι άνδρες της ΕΛΑΣ τους κράτησαν πολύ μακριά.

Και δεν μιλάμε για μια πολυάνθρωπη διαμαρτυρία αλλά για λίγους ανθρώπους που θέλησαν να θυμίσουν στον κ. Μητσοτάκη όσα τους είχε πει πριν από λίγους μήνες όταν είχε επισκεφθεί ξανά τον τόπο μας…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon