cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Κρήτη: Ευχές και δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία

Μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, δωρίσανε λογοτεχνικά βιβλία στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρικές κλινικές – Δώρα και βιβλία μοίρασε ο Δήμος Χανίων στο νοσοκομείο της πόλης…

Κρήτη: Ευχές και δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία

Λογοτεχνικά βιβλία στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρικές κλινικές του ΠΑΓΝΗ, μοίρασαν σήμερα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση. 

Παράλληλα το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ διοργάνωσε την θεατρική παράσταση κουκλοθέατρου «ο Ψαροτρομάρας» από το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, το οποίο παρακολούθησαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, τα παιδιά των εργαζομένων και τα παιδιά που νοσηλεύονται.

«Είναι μια πράξη κοινωνικής και συλλογικής αλληλεγγύης στα παιδιά και τις οικογένειες τους, που μαζί με όλα τα καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζουν και θέματα υγείας», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων.

Χανιά

Στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, για ακόμα μια χρονιά ενόψει των γιορτών, όπου μοίρασε δώρα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται.

Ο δήμαρχος, μαζί στελέχη του Δήμου Χανίων, επισκέφθηκαν όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται και τους προσέφερε δώρα και βιβλία, ενώ ευχήθηκαν στα παιδιά και τους γονείς τους ταχεία ανάρρωση.

«Τις γιορτινές αυτές ημέρες, βρισκόμαστε εδώ στο Νοσοκομείο Χανίων, για να ευχηθούμε στα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ, στη παιδιατρική Κλινική, να τους δώσουμε ένα χαμόγελο και να τους δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας με δώρα που θα τα συντροφεύσουν κατά την παραμονή τους εδώ», ανέφερε ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon