cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Παύση εργασιών στον Παλίγκρεμνο ως τις 21 Ιουνίου

Προσωρινή διαταγή ως τις 21 Ιουνίου εξέδωσε το Ειρηνοδικείο για να σταματήσει κάθε εργασία – Στις 21 Ιουνίου τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Αγίου Βασιλείου – Το θέμα ξανά στην Πολεοδομία

Παύση εργασιών στον Παλίγκρεμνο ως τις 21 Ιουνίου

Προσωρινή διαταγή ως τις 21 Ιουνίου εξέδωσε το Ειρηνοδικείο σήμερα το μεσημέρι για να σταματήσει κάθε εργασία που αφορά στο δασικό δρόμο, ο οποίος διαπλατύνθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του εργολάβου κατασκευής ξενοδοχειακής μονάδας στον Παλίκγρεμνο.

Στις 21 Ιουνίου θα εκδικαστούν κανονικά τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Αγίου Βασιλείου και θα έχουμε νεότερες εξελίξεις ενώ μέχρι τότε δεν θα γίνονται εργασίες στο χώρο ανέγερσης του ξενοδοχείου.

Στο μεταξύ το όλο θέμα θα αναψηλαφήσει και η Πολεοδομία, πράγμα που εκτιμάται πως θα λειτουργήσει υπέρ της προσπάθειας πλήρους ανακοπής της άδειας που δόθηκε στον επενδυτή να κτίσει τουριστική μονάδα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η Κίνηση για την Σωτηρία του Παλίγκρεμνου συνεχίζει με μεγάλο ζήλο την προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλης της Κρήτης αλλά και των χιλιάδων φίλων του Πλακιά ανά τον κόσμο ώστε να ασκηθεί και κοινωνική πίεση για παύση του έργου που θα καταστρέψει τη φυσιογνωμία της περιοχής.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon