cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Σφαγή και για την καρέκλα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Αν κάποιος μας έλεγε ότι οι εκλογές στο Αρκαλοχώρι θα αποτελούσαν μήλο της έριδος για τόσο κόσμο δεν θα το πιστεύαμε…

Σφαγή και για την καρέκλα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Τέτοια αγωνία δεν θυμάμαι στο Αρκαλοχώρι, ούτε τη δεκαετία του ’80 σε κοινοτικές εκλογές όταν γίνονταν μάχες στα χωριά για το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος του χωριού. Λες και στην ουσία είχε κάποια σημασία. Τέλος πάντων…

Τώρα με το αεροδρόμιο, τους νέους δρόμους, τα τρένα και τους συρμούς, υπάρχουν πολλοί που βρίσκουν ενδιαφέρον στο να γίνουν δήμαρχοι στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Και δεν προλάβαμε να σας μεταφέρουμε την αποκλειστική πληροφορία του cretanews για την ημερομηνία ανακοίνωσης της νέας προσθήκης στους μονομάχους για το δημαρχιακό θώκο στο Αρκαλοχώρι ήρθε λίγο αργότερα και η ανακοίνωση από τον Βασίλη Κεγκέρογλου για να μας επιβεβαιώσει.

Βέβαια, με την ανακοίνωση του Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ άλλαξε μόνο ο χώρος, μιας και εμείς είχαμε γράψει ότι το “σκηνικό” πιθανόν να γινόταν στο αεροδρόμιο Καστελίου στα πλαίσια της γιορτής της Αεροπορίας, για να χαρούν και τα χαρωπά λαγουδάκια-ΜΜΕ της ΤΕΡΝΑ, ωστόσο ο κ. Κεγκέρογλου επέλεξε τελικά να πραγματοποιήσει ομιλία στο Πολύκεντρο της Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου.

Η ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου και στις 6:30 το απόγευμα θα έχει τίτλο… «Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, Σήμερα, Αύριο και στο Μέλλον». Τώρα το πως μπορεί να χτιστεί το… Αύριο και το Μέλλον με υλικά του παρελθόντος το αφήνω στην κρίση σας.

Την ίδια σκέψη με μένα φαίνεται πως είχε και ο πρώην Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς, την … πέφτει στον Κεγκέρογλου.

Λέει λοιπόν πως η ονοματολογία, κακώς κατά την άποψη του έχει ανοίξει πολύ νωρίς. Δηλώνει όμως ότι και ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν τη δουλειά τους στον Δήμο ως το τέλος.

Σε ότι τον αφορά λέει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος –κι εδώ έρχεται και το καρφί– πιστεύοντας ότι μετά από δέκα χρόνια έχει έρθει η ώρα να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους συμπολίτες να προσφέρουν στον τόπο μας. Καλό έτσι;

Θυμίζω πως ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου εκλέγεται Βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ από το 2004, ενώ στην πολιτική έχει μπει από την δεκαετία των 80’s οπότε και ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση, διατελώντας, μεταξύ άλλων, κοινοτικός σύμβουλος Αρκαλοχωρίου και νομαρχιακός σύμβουλος Ηρακλείου.

Μωρέ λες τώρα που υπάρχει αναμπουμπούλα στο Αρκαλοχώρι να πάμε να διεκδικήσουμε και εμείς τον Δήμο; Ή να τον αφήσουμε καλύτερα στους… έμπειρους;

Στους έμπειρους παιδιά! Στους έμπειρους!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon