cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Συμβολική κινητοποίηση στο Πολυτεχνείο Κρήτης για την σίτιση

Σε κινητοποίηση με συμβολικό χαρακτήρα, για την ποιότητα της σίτισης, προχώρησε την Πέμπτη ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης, μετά τον εντοπισμό παξιμαδιού βίδας στη σαλάτα φοιτητή…

Συμβολική κινητοποίηση στο Πολυτεχνείο Κρήτης για την σίτιση

Σε κινητοποίηση με συμβολικό χαρακτήρα, για την ποιότητα της σίτισης, προχώρησε την Πέμπτη ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης, μετά τον εντοπισμό παξιμαδιού βίδας στη σαλάτα φοιτητή.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης εναντιώνεται στην υποχρηματοδότηση της φοιτητικής μέριμνας, η οποία εκφράζεται με συμβάντα όπως αυτό, τονίζοντας ότι η δωρεάν ποιοτική σίτιση θα έπρεπε να είναι αυτονόητη.

Από την πλευρά της μέριμνας του Πολυτεχνείου, δώθηκε η εξήγηση ότι «λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και δόνησης του ραφιού της βιτρίνας παράθεσης σαλάτας και επιδορπίου, έπεσε το παξιμάδι της βίδας».

«Αυτό αποδεικνύει τα λεγόμενα του συλλόγου πως η απαξίωση των υποδομών αλλά και η υποστελέχωση της σίτισης βρίσκεται εδώ αφού θεωρείται «κόστος» για τον εκάστοτε ανάδοχο να παρέχει δωρεάν ποιοτικές και επαρκείς μερίδες φαγητού», επισημαίνει ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon