cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Τελεσίγραφο μιας εβδομάδας για τον δρόμο της Μεσαράς

Άμεσες απαντήσεις ζήτησε ο Δήμαρχος Φαιστού για το οδικό χάος που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της αδιαφορίας στην αποκατάσταση του δρόμου της Μεσαράς!!! Η επόμενη κινητοποίηση δεν θα είναι συμβολική!!!

Τελεσίγραφο μιας εβδομάδας για τον δρόμο της Μεσαράς

Την επισήμανση ότι η επόμενη κινητοποίηση δεν θα έχει συμβολικό χαρακτήρα, έκανε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης που ζήτησε άμεσες λύσεις κι απαντήσεις στο πλαίσιο συμβολικής διαμαρτυρίας στο ύψος του κόμβου Καστελίου στα σύνορα των Δήμων Γόρτυνας και Φαιστού.

Ο Δήμαρχος Φαιστού ζήτησε άμεσες απαντήσεις από τους συναρμόδιους φορείς τονίζοντας πως δίνεται ένα περιθώριο μίας εβδομάδας πριν αποφασιστούν νέες κινητοποιήσεις.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τονίστηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν ήδη αγροτικός τομέας και τουρισμός, ενώ τέθηκαν και τα θέματα μεταφοράς τραυματιών και ασθενών με ασθενοφόρα.

Όπως τονίστηκε θα υπάρξει μια μικρή αναμονή προτού αρχίσουν νέες κινητοποιήσεις.

Λογικό να διαδηλώνει ο κόσμος για το καλύτερο οδικό δίκτυο

Αρκετοί ήταν οι επισκέπτες από ξένες χώρες που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο παλιό οδικό δίκτυο Ηράκλειο – Μεσαρά. Αφού περίμεναν κάποια ώρα βγήκαν από τα οχήματα τους και ρώτησαν τι συμβαίνει.

Όταν ενημερώθηκαν για το λόγο του αποκλεισμού, όλοι είπαν πως βρίσκουν λογικό να διαδηλώνει η περιοχή για καλύτερο οδικό δίκτυο και περίμεναν μέχρι το τέλος της συμβολικής διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon