cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Το νέο ΔΣ στον σύλλογο εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος»

Ο Γιώργος Μακράκης θα είναι, για πέμπτη συνεχόμενη θητεία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ηρακλείου “Δ. Θεοτοκόπουλος” – Ποια τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ στον μεγαλύτερο διδασκαλικό σύλλογο της χώρας;

Το νέο ΔΣ στον σύλλογο εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος»

Θυμίζουμε ότι στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Μαΐου, ο Γιώργος Μακράκης αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους με το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών, το οποίο έχει την πλειοψηφία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Δ. Θεοτοκόπουλος»

Σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα και το καταστατικό συγκροτήθηκε, τη Δευτέρα 4-7-2021, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» και έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΑΝΝΑ ΣΤΟΥΜΠΙΔΗ 
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΟΥ 
ΤΑΜΙΑΣΣΤΕΦΑΝΟΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΜΠΙΑ ΛΑΖΑΝΑΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ/ΤΥΠΟΥΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΣΣΙΣΗΣ 
ΜΕΛΟΣΚΩΣΤΗΣ ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΓΚΛΑΡΑ
ΜΕΛΟΣΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑNIKOΛΑΟΥ
  
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»

Ελεγκτική Επιτροπή:

  1. ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με σχετική ανακοίνωση του τονίζει ότι δεσμεύεται να υπερασπιστεί το Δημόσιο Σχολείο, τα εργασιακά δικαιώματα του Εκπαιδευτικού, τις ανάγκες των μαθητών.

Δεσμεύεται επίσης να βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, αξιώνοντας μια πραγματική και ποιοτική Δημόσια-Δωρεάν Παιδεία.

Ο “νέος” πρόεδρος, Γιώργος Μακράκης με δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εύχεται καλή θητεία και καλούς αγώνες στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε . “Δ. Θεοτοκόπουλος”, ενώ τονίζει πως θα συνεχίσει να εργάζεται πάντοτε με βαθιά δημοκρατική αντίληψη, ώστε με ενότητα και μαζικότητα ο Κλάδος των εκπαιδευτικών να διεκδικεί και να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του Δημόσιου Σχολείου, των μαθητών και των Εκπαιδευτικών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon