cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Υποστελέχωση και ελαστικά για πέταμα στα οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δ. Μαλεβιζίου

Δεν είναι μόνο η υποστελέχωση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου αλλά είναι και το ότι τα βαριά οχήματα της υπηρεσίας έχουν μετατραπεί σε δυνάμει σκοτώστρες…

Υποστελέχωση και ελαστικά για πέταμα στα οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δ. Μαλεβιζίου

Σας είχαμε γράψει για το χάλι που επικρατεί στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου όπου η υποστελέχωση έχει οδηγήσει σε εξουθένωση τους εργαζόμενους με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται να είναι τριτοκοσμικές.

Μάλιστα όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε και σε στάση εργασίας, την οποία προκήρυξε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ηρακλείου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έγραψε στην ανακοίνωση του πως:

«Σε ένα μεγάλο τουριστικό Δήμο όπως είναι το Μαλεβίζι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον κακό προγραμματισμό της δημοτικής αρχής που οδήγησε σε δυσχερή λειτουργία μια υψίστης σημασίας, για την δημόσια υγεία και τη έξωθεν εικόνα του δήμου, υπηρεσίας, εκτός αν είναι μεθοδευμένη με σκοπό την απαξίωση της και την με μαθηματική ακρίβεια, ανάθεση σε ιδιωτικά συμφέροντα γιατί «δεν βγαίνει η δουλειά»!!».

Και δεν είναι μόνο η υποστελέχωση και το ότι είχαν αφήσει την υπηρεσία για βδομάδες χωρίς νερό (ναι το έκανε κι αυτό ο Δήμος Μαλεβιζίου) που να δείτε τα οχήματα με τα οποία κινούνται στους δρόμους οι εργαζόμενοι καθαριότητας.

Σε κάποια, όπως μάθαμε, τα λάστιχα έχουν γίνει «τζάμι» από την πολύ χρήση μετατρέποντας τα βαριά οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας σε εν δυνάμει σκοτώστρες.

  • Είναι δυνατόν να βγάζει ο τουριστικός Δήμος Μαλεβιζίου τέτοια απορριμματοφόρα στο δρόμο;
  • Πως θα φρενάρουν αν μπροστά τους εμφανιστεί ένας πεζός;
  • Πως θα αντιμετωπίσουν μια δυσκολία που θα συναντήσουν στο δρόμο χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο και τη σωματική ακεραιότητα των πληρωμάτων τους;

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Καλά τα μεγάλα έργα που κάθε τόσο ανακοινώνει με καμάρι ο κ. Μποκέας, αλλά εδώ μιλάμε για ζωές και ανθρώπους…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon