cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Σαν χρησμός Πυθίας η απάντηση του Υπουργείου για το μέσο σταθερής τροχιάς

Έδωσαν οι υπηρεσιακοί μια απάντηση που μοιάζει με χρησμό της Πυθίας. Μην μασάμε! Και ας μην πανηγυρίζουμε λοιπόν, κι ας είμαστε ρεαλιστές… διότι ο Καραγιάννης λέει πως δεν πρόκειται να μπει τρένο!!!

Σαν χρησμός Πυθίας η απάντηση του Υπουργείου για το μέσο σταθερής τροχιάς
Φωτογραφία από Jan Vašek από το Pixabay

Υπηρεσιακοί είναι ότι θέλουν λένε.

Έτσι λοιπόν, οι υπηρεσιακοί του ΥΠΕΝ, απαντώντας (δείτε την σχετική απάντηση στον σύνδεσμο) στους Χάρη Μαμουλάκη, Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη, μετά από αναφορά σχετικού έγγραφου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος για μέσο σταθερής τροχιάς προς το νέο αεροδρόμιο, (που πρώτο ανέδειξε το Cretanews.gr), υποστηρίζουν ότι το «μέσο σταθερής τροχιάς δεν προσκρούει στις κατευθύνσεις του στρατηγικού χωροταξικού σχεδιασμού».

Οκ. Και; Το είπαν οι υπηρεσιακοί κι εμείς πανηγυρίζουμε. Κι έσπευσαν και οι φίλοι μας από τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσουν για «διγλωσσία» μέσα στο Υπουργείο. Ελάτε τώρα!

Έδωσαν οι υπηρεσιακοί μια απάντηση που μοιάζει με χρησμό της Πυθίας. Μην μασάμε! Όταν λέει ο Καραγιάννης «δεν πρόκειται να μπει τρένο» δεν βλέπει το χωροταξικό σχεδιασμό. Τα νούμερα βλέπει και τις συμβάσεις. Και η πολιτική του Υπουργείου δεν περιλαμβάνει μέσο σταθερής τροχιάς. Τουλάχιστον αυτού του Υπουργείου με αυτή τη σύνθεση.

Ας μην πανηγυρίζουμε λοιπόν, κι ας είμαστε ρεαλιστές. Άλλωστε… τουλάχιστον ο Χάρης, ξέρει καλά πώς παίζεται το παιχνίδι σ’ αυτά τα επίπεδα. Κι οφείλει ως γνώστης, να «παίξει μπαλίτσα» στη γλώσσα που μιλά ο Καραγιάννης. Όχι στη γλώσσα που μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ.  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon