cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Αν είσαι μάγκας Κυριάκο μου κάνε αυξήσεις μισθών αλά Σάντσεθ

Τις αυξήσεις των μισθών που κάνει ο Σάντσεθ στην Ισπανία τις έχετε δει; Αυτές είναι αυξήσεις και όχι τα ψίχουλα που δίνει προεκλογικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Αν είσαι μάγκας Κυριάκο μου κάνε αυξήσεις μισθών αλά Σάντσεθ

Η κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ στην Ισπανία αποφάσισε, λέει, να αυξήσει τον κατώτερο μισθό κατά 8%, φθάνοντας τον στα 1.080 ευρώ μεικτά, καθώς η Ισπανία μπήκε σε εκλογική χρονιά.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας (δηλαδή πριν συμπληρωθούν 4 χρόνια) ο Σάντσεθ, ο κατώτερος μισθός στην Ισπανία έχει αυξηθεί κατά 344 ευρώ, ή κατά 47%.

Αυτές είναι αυξήσεις όχι τα ψίχουλα που δίνει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στους Έλληνες και μάλιστα προεκλογικά και αφού προηγηθεί διάλογος για μήνες.

Κι επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να πουν μα η οικονομία της Ισπανίας είναι πιο ανθηρή από την ελληνική θα τους απαντήσουμε πως εμείς εδώ βλέπουμε προτεραιότητες.

  • Ο Ισπανός Πρωθυπουργός που είδε λόγω της οικονομικής κρίσης και γενικότερης ακρίβειας το λαό του να ζορίζεται έδωσε προτεραιότητα στους μισθούς (κι όχι μόνο, αφού ΦΠΑ κι άλλες επιβαρύνσεις πήγαν περίπατο στην Ισπανία).
  • Αντίθετα στην Ελλάδα οι μισθοί είναι το τελευταίο που απασχόλησε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές επιλέγοντας τη λύση των επιδομάτων που κρατούν σε ομηρία τους μη έχοντες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon