cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Άραγε στο ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν το φάουλ της στάσης τους στο θέμα Καϊλή;

Δικαιολογίες του τύπου δεν είναι του ΠΑΣΟΚ αλλά την υποστηρίζει η ΝΔ και εκείνη υποστηρίζει τη ΝΔ και θα τη διώχναμε, δεν τις αποδέχεται εύκολα ένας σοβαρός ψηφοφόρος…

Άραγε στο ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν το φάουλ της στάσης τους στο θέμα Καϊλή;

Λογικά στο ΠΑΣΟΚ θα έχουν καταλάβει πως η στάση τους στο θέμα Καϊλή είναι μεγάλο φάουλ και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές που δεν θα έχει ξεχαστεί.

Τέτοια δικαιολογία για να αποποιηθούν τις ευθύνες για το «μαύρο πρόβατο» στο μαντρί ούτε μικρό παιδί δεν θα μπορούσε να σκεφτεί και να χρησιμοποιήσει.

Δικαιολογίες του τύπου δεν είναι του ΠΑΣΟΚ αλλά την υποστηρίζει η ΝΔ και εκείνη υποστηρίζει τη ΝΔ και θα τη διώχναμε, δεν τις αποδέχεται κανείς σοβαρός ψηφοφόρος.

Στο ΠΑΣΟΚ και γενικότερα στην πολιτική ζωή της χώρας, δυστυχώς, όλοι ξεχνούν πως σαν την ειλικρίνεια δεν υπάρχει.

Κανένας πολιτικός αρχηγός και κανένα κόμμα δεν μπορεί να ξέρει τι κάνει κάποιο εκ των μελών του στο παρασκήνιο και στη ζούλα, και ειδικά αν βρίσκεται εκτός Ελλάδας, οπότε μια γερή καταδίκη των όσων έπραξε η Καϊλή με ταυτόχρονη διαγραφή της αρκούσε και μάλιστα διαγραφή από το πρώτο λεπτό που έκανε δηλώσεις υπέρ των εργασιακών συνθηκών στο Κατάρ.

Εξάλλου ακόμα κι αν δεν έσκαγε η βόμβα με το χρηματισμό από το Κατάρ ο κόσμος είχε αρχίσει να καταλαβαίνει από τις πράξεις και τις δηλώσεις της ότι η Καϊλή αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικού που πάει μόνο εκεί που έχει συμφέρον και στη δεδομένη στιγμή το συμφέρον της την οδηγούσε στην αγκαλιά της ΝΔ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon