cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Δε μασάνε απλώς…

Φαρμακερές ατάκες που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ…

Δε μασάνε απλώς…

Σε μια περίοδο που το κόμμα και η κυβέρνηση του περνούν μια πολύ μεγάλη κρίση θέλησε να τονώσει το ηθικό των νεοδημοκρατών προσφέροντας όμως στους εξωκομματικούς ακροατές του πλούσιο υλικό σχολιασμού.

Ειδικά όταν εκστόμισε το εκπληκτικό περί εξωθεσμικών κέντρων που δείχνουν τα δόντια τους, αλλά «εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε» πολλοί θυμήθηκαν την περίπτωση Πάτση, που όχι απλώς μάσησε αλλά καταβρόχθισε πακτωλό χρημάτων.

Το ίδιο και η συντονίστρια της ΝΔ, Χάρις Κούτση που φέρεται να συμμετέχει σε εταιρεία η οποία έχει πάρει έργα του Δημοσίου αλλά και η Ρεβέκκα Πιτσίκα, στενή συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη που πήρε με απευθείας ανάθεση 287.000 ευρώ από τα ΕΛΤΑ για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η λίστα με τις απευθείας αναθέσεις πολλών χιλιάδων ευρώ, σε άτομα που με τρόπο μαγικό τυγχάνει να είναι είτε κομματικά στελέχη, είτε άτομα κοντά σε κυβερνητικά στελέχη (κουμπαράκια, συγγενείς, κολλητοί), είναι τεράστια επιβεβαιώνοντας πλήρως αυτό που με έμφαση τόνισε ο Πρωθυπουργός «εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε»

Μόνο που ξέχασε να συμπληρώσει τη λέξη «απλώς» στο τέλος, κι αυτή δυστυχώς τη λέξη συμπλήρωσαν όσοι τον άκουσαν εκτός ΝΔ.

Άνθρωποι απλοί που με δυσκολία τα βγάζουν πέρα περιμένοντας ένα επίδομα ενώ βλέπουν καθημερινά χιλιάδες ευρώ να μπαίνουν σε τσέπες ημέτερων…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon