cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Είπε ψέματα ακόμα και για τον πόλεμο!!!

Ο Μητσοτάκης για να δικαιολογήσει την ακρίβεια έφτασε στο σημείο να αλλάξει και την ημερομηνία έναρξης του πολέμου στην Ουκρανία

Είπε ψέματα ακόμα και για τον πόλεμο!!!

Για να δικαιολογήσει τα ρεκόρ ακρίβειας στην Ελλάδα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2021, επτά (!!!) ολόκλήρους μήνες δηλαδή πριν το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία τον Φλεβάρη του 21, ο Μητσοτάκης έφτασε στο σημείο να πει ψέματα για το ποτέ ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία: «Πριν 15 μήνες», είπε συγκεκριμένα!

«Εδώ και 15 μήνες, από τότε που ο πόλεμος στην Ουκρανία προκάλεσε αυτή την παγκόσμια αναταραχή και την εισαγόμενη ακρίβεια, η πολιτεία αποδεικνύει πως είναι στο πλευρό της οικονομίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.

Εντάξει, το έχουμε πει πολλές φορές. Αν η πραγματικότητα δεν εξυπηρετεί το πολιτικό αφήγημα κάποιου, ειδικά του Μητσοτάκη, τόσο το χειρότερο για την ίδια την πραγματικότητα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο…

Ε τι να κάνουμε τώρα… 5 μήνες πάνω, 5 μήνες κάτω δεν θα τα χαλάσουμε τώρα κιόλας, έτσι;

Εξάλλου τώρα και με το νέο food pass ή market pass αλλά και το άκρως επιτυχημένο καλάθι του νοικοκυριού, το καλάθι του Άη Βασίλη καθώς και το εορταστικό καλάθι η ακρίβεια έχει… εξαφανιστεί από τα ράφια των supermarket ή εμείς από αυτά.

Όπως και να χει… σταματήστε να γκρινιάζετε χρονιάρες μέρες!!! Δείτε την ζωή σας λίγο… ολιστικά. Άντε μπράβο… γιορτές έρχονται!!! Και αν δεν έχετε λεφτά να βγείτε έξω να πείτε να τα κάλαντα… εργασία και χαρά, 2 σε 1. Έτσι είναι παιδιά, λύσεις πάντα υπάρχουν…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon