cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Και πως θα αποφασίσει για τις εκλογές;

Κάνει κι αυτή την παλιοζέστη, δεν πέφτει και χιόνι, πως θα αποφασίσει εκλογές ο Πρωθυπουργός;

Και πως θα αποφασίσει για τις εκλογές;

Δεν σας κρύβουμε πως ο καλοκαιρινός καιρός που επικρατεί το τελευταίο διάστημα μας προβληματίζει κι αυτό γιατί δεν δίνει την ευκαιρία στον Πρωθυπουργό μας να πάει στο βουνό για σκι και να πάρει τις αποφάσεις του για τις εκλογές.

Όπως είχε ειπωθεί μέρες πριν από ανθρώπους που καλά γνωρίζουν τις συνήθειες του, το βουνό και το σκι βοηθούν τον κ. Μητσοτάκη όταν χρειάζεται να πάρει σοβαρές αποφάσεις γι αυτό και σκόπευε την περίοδο των γιορτών να κάνει μια τέτοια απόδραση.

Όμως χιόνι φρέσκο δεν έπεσε και η θερμοκρασία είναι υψηλή για να κρατήσουν οι πίστες το τεχνητό χιόνι κι έτσι έβγαλε τα Χριστούγεννα στα Χανιά, δίπλα στη θάλασσα.

Άραγε ο ήχος από το κύμα τον εμπνέει; ένα φόβο τον έχουμε…

Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα βοηθήσει το ότι μάλλον για Πρωτοχρονιά θα ανηφορήσει προς Μέτσοβο όπου όμως με βάση τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα θα επικρατεί ζέστη.

Κανονικά βέβαια θα μπορούσε να ταξιδέψει και στο εξωτερικό, να πάει Ελβετία για παράδειγμα όπου θέμα οι πίστες σκι δεν έχουν, αν και υποθέτουμε δεν τον αφήνουν οι επικοινωνιολόγοι του.

Σκεφτείτε τι εικόνα θα έδινε στους πολίτες που επιθυμεί να έχει ως εκλογικό κοινό, και περνούν γιορτές με επιδόματα, αν εκείνος έκανε χειμερινές διακοπές σε ακριβό προορισμό;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon