cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Μια κουβέντα μόνο για τον Πολάκη…

“Όπως στρώνεις, κοιμάσαι”, το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον… “πολακισμό”!!! Δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά….

Μια κουβέντα μόνο για τον Πολάκη…

Σχόλιο για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και τις ραγδαίες εξελίξεις που αυτή προκάλεσε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε ο Κυριακος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια περιοδείας του στο Μενίδι.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός:

«Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος.

Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε την δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει»

Δείτε στη συνέχεια και το σχετικό βίντεο

Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι…

Και μπορεί να λέει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη ότι “Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι”, αλλά μια χαρά ασχολείται. Και εννοείται ότι το βασικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στον δρόμο προς τις κάλπες θα περιλαμβάνει το πακέτο Παππά – Πολάκη, κλπ… το είδαμε να συμβαίνει ήδη από σήμερα με μια “βόλτα” στα κανάλια και στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ.

Εξάλλου το κυβερνών κόμμα δεν έχει να παρουσιάσει και κάποιο σοβαρό έργο μιας και σε όλους τομείς η “φάση” πάει… φανταστικά ή και… fundαστικά!!! Βγήκαν με σημαία τους το… “Ελληνικό” και όλοι έχουμε δει πόσο καλά έχει πάει και αυτό, όπως και πολλά άλλα…

Τι θέλετε να πιάσουμε; Οικονομία; Όσο φανταστικοί και να είναι οι διάφοροι οικονομικοί δείκτες δεν μπορείς να πείσεις τους πολίτες ότι πάμε καλά από την στιγμή που οι δικές τους τσέπες είναι άδειες.

Έργα υποδομών; Γελάνε και οι μπουλντόζες σε “Ελληνικό” αλλά και στο “νέο εργοτάξιο” του “νέου” ΒΟΑΚ.

Υγεία; 36.000+ νεκροί στην πανδημία, οι μισοί εκτός ΜΕΘ.

Παιδεία; “Σκόιλ Ελικικού” και επιμόρφωση με “πρωκτικός συγκρατητής”.

Πολιτισμός; Τσιμέντα στην Ακρόπολη, αθλιότητες με συλλογή Στέρν, καλλιτέχνες στα κάγκελα, ξεπούλημα αρχαιολογικών μουσείων, καμμένο πούσι στις Μυκήνες…

Διαχείριση κακοκαιριών; Ανέκδοτο…

Εργασιακά; Τα νουμεράκια της ΕΡΓΑΝΗ γκρεμίζουν την παραμύθα Χατζηδάκη μήνα – μήνα. Περίπατο πήγαν βέβαια και οι πολλές και καλά αμειβόμενες δουλειές…

Και πάει λέγοντας… οπότε τι μένει στον ανέμελο Πρωθυπουργό;

Τα τριήμερα σε διάφορους προορισμούς για να ξεχαστεί και να χαλαρώσει από τα προβλήματα της καθημερινότητας, μαζί με την ατζέντα του 2019 για εκλογές… οπότε η “πατάτα” Πολάκη μια χαρά τον βόλεψε.

Και τώρα όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τον “πολακισμό” του Τσίπρα θα μας τα ζαλίζει και αυτός και τα τρολ του… αλλά κατά τα άλλα όχι… Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon