cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ο Ασκληπιός θα αυτοκτονουσε…

Για όσους νομίζουν ότι.. “δεν υπάρχουν ιδεολογίες” κι “είναι όλοι ίδιοι”… στον χώρο της υγείας κάνει μπαμ η ειδοποιός διαφορά της Δεξιάς από την Κεντροαριστερά!!!

Ο Ασκληπιός θα αυτοκτονουσε…

Είναι θλιβερό για μια χώρα που είχε την τύχη να μπορέσει να χαρίσει κάποτε στους κατοίκους της ένα πλήρες, πρωτοποριακό, αξιοθαύμαστο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), με γιατρούς, Κέντρα Υγείας σε κάθε γωνία της Ελλάδας, με πρωτοβουλία και εκτέλεση τότε χαρισματικών πολιτικών της, να βλέπει τώρα πολίτες της, ακόμη και να αυτοκτονούν, γιατί δεν υπάρχουν καν τα απαραίτητα φάρμακα, για να τους κρατήσουν στη ζωή με αξιοπρέπεια!..

Θεοδώρα (Δώρα) Παπαδάκη
Δικηγόρος ΑΠ, DEA, DEE Eυρωπ. Δικ.
πρ. υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νότιας Αθήνας

Είναι γνωστές πλέον σε όλους μας οι ελλείψεις σε πολλά, ακόμη και απλά… απαραίτητα σε όλους Φάρμακα..

Οι ελλείψεις σε Δημόσιες δομές φύλαξης ή/και αποκατάστασης πασχόντων, γερόντων, θυμάτων εγκληματικών ενεργειών, μη εχόντων κλπ..

Η εγκατάλειψη των Νοσοκομείων και των πολύτιμων Κέντρων Υγείας…

Είναι θλιβερα.. όλα τα προαναφερόμενα, όπως και το να υποχρεούνται πλέον οι πολίτες μας να πληρώνουν υψηλά ποσά, σε Δημόσια νοσοκομεία, άφταστα για ανέργους ή χαμηλόμισθους, για να χειρουργηθούν!

Αλλά, ποιος ασχολείται με αυτούς; “Ας φάνε παντεσπάνι”!..

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της Δεξιάς από την Κεντροαριστερά!.. Για όσους νομίζουν ότι.. “δεν υπάρχουν ιδεολογίες” κι “είναι όλοι ίδιοι”…

Πλέον, η Κυβέρνηση “νερώνοντας”… σε.. “βαθμό κακουργήματος”,.. τόσο τη δωρεάν Υγεία, όσο και τη δωρεάν Παιδεία, τους βασικούς πυλώνες του Κοινωνικού κράτους, τόνισε στο έπακρο τη διαφορά ιδεολογίας, λόγων και έργων, μεταξύ Δεξιάς και Κεντροαριστεράς, μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ..

Και θύμισε, πως όντως.. δεν πρέπει ποτέ ο Λαός να .. “ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”!…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon