cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Ο νανοβιονικός κρεοπώλης

Αφού χώρισε τα αρνιά σε «Porsche» και… «Zastava», ο Άδωνις Γεωργιάδης ντύθηκε εκτός από… “κλόουν” και… νανοβιονικός κρεοπώλης… και πήγε και στην Βαρβάκειο για τις ανάγκες του προεκλογικού show!!!

Ο νανοβιονικός κρεοπώλης

Υπουργός, πωλητής νανογιλέκων, τηλεβιβλιοπώλης, συγγραφέας, μανάβης, επιθεωρητής ραφιών των σούπερ μάρκετ, μοντέλο για σέλφι, τώρα και… χασάπης. Φήμες που τον θέλουν να φώναζε, με την γνωστή στεντόρεια φωνή του, το γνωστό “τα λιγουρεύστε, τα λιγουρεύεστε;” κρατώντας τα αρνιά στην αγκαλιά του, κρίνονται ως… ανεπιβεβαίωτες.

Αλήθεια όμως τώρα τι θα τον σταματούσε από το να το κάνει και αυτό;

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που τα περισσότερα νοικοκυριά μετρούν και το τελευταίο ευρώ για να καταφέρουν να έχουν έστω τα βασικά στο πασχαλινό τραπέζι. Με τους πολίτες αλλά και τις διάφορες επαγγελματικές ομάδες να τον κατηγορούν ευθέως ότι δεν παύει να λειτουργεί σκανδαλωδώς υπέρ των καρτέλ των αλυσίδων σούπερ μάρκετ και των βιομηχανιών τροφίμων, ο υπουργός χασάπης της τσέπης μας εμφανίζεται ως υπέρμαχος των νοικοκυριών, υποτιμώντας με τον πλέον χυδαίο τρόπο την νοημοσύνη του λαού.

Στο αποκορύφωμα αυτού του κωμικοτραγικού σόου, ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε μάλιστα στο σημείο να πάρει αγκαλιά ένα αρνί και να το δείχνει στους παρευρισκόμενους, προφανώς μη έχοντας την παραμικρή ιδέα για τα απίστευτα ζόρια που περνούν τα νοικοκυριά.

Ο εκτός τόπου και χρόνου Άδωνις Γεωργιάδης είπε μάλιστα πως «οι τιμές εδώ είναι ένα μερίδιο και της δικής μου επιτυχίας και του υπουργείου και της Κυβερνήσεως, για τον φτωχό συμπολίτη μας που έπρεπε να κάνει φέτος γιορτές».

Αν ο υπουργός Ανάπτυξης θεωρεί «επιτυχία» το ότι το πασχαλινό τραπέζι φέτος είναι ακριβότερο κατά 12,6%, παρά την εφαρμογή των “καλαθιών”, σε σχέση με πέρυσι, τότε τρομάζει κάποιος να σκεφτεί πως θα ήταν η “αποτυχία”

Εξάλλου η λέξη αποτυχία δεν υπάρχει καθόλου στο λεξικό των άριστων του Μητσοτάκης, έτσι; Για να ξέρουμε και τι λέμε.

By the way… όποιος σας ρωτάει τι είναι λαϊκισμός και Τραμπισμός, να του δείχνετε την φωτογραφία του Αδώνη να φοράει το νανοβιονικό γιλέκο του και να μοστράρει αρνιά και κατσίκια στην αγορά για το τηλεοπτικό show… Εντάξει;

Εντωμεταξύ οι τιμές στο αρνί και τα όσα δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έχουν προκαλέσει την οργή των κτηνοτρόφων. Βγήκε μάλιστα και στο Kontra Channel ο Δημήτρης Μόσχος αντιπρόεδρος συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και είπε ότι οι κτηνοτρόφοι ετοιμάζουν αγωγές εναντίον του Άδωνι…

“Πιστεύουμε ότι έχει στήσει καρτέλ με τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ σε βάρος των κτηνοτρόφων”.

“Μας έλεγε ψέματα ότι δεν θα έβαζε το αρνί στο καλάθι του Πάσχα και 3 μέρες μετά άλλαξε γνώμη χωρίς να ενημερώσει”.

“Ετοιμάζουμε αγωγές κατά Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Γεωργαντά για στήσιμο καρτέλ και εναρμονισμένες τιμές”

“Θα κάνουμε καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού”

“Αυτή την στιγμή πουλάμε με ζημιά”

“Η κυβέρνηση έχει “σφαγιάσει” τους κτηνοτρόφους”

“Μας εκβιάζουν να πουλήσουμε πολύ χαμηλά τα αρνιά και τα κατσίκια”…

Ήταν μερικές από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας στο Kontra Channel.

Και για να καταλάβετε για τι θεομπαίχτες μιλάμε… εκεί που έκανε το show ο Άδωνις με το αρνί που έκανε 9,99… υπήρχε ταμπελάκι κρυμμένο που είχε πάνω τιμή πάνω από τα 11 ευρώ…

Οπότε υποθέτουμε και εμείς ότι κατέβασαν την τιμή στα 9,99 ευρώ για να κάνει το show του ο κύριος νανοβιονικός υπουργός και μετά θα ανέβηκε η τιμή πάλι σίγουρα και πάω και στοίχημα…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon