cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Όταν το Predator έγινε … Joketor

Αυτό το predator δεν θα έπρεπε να το λένε predator. Joketor θα έπρεπε να το λένε. Γιατί ξέρει να κάνει πολλά αστεία (= jokes).

Όταν το Predator έγινε … Joketor
Όταν το predator έγινε Jokator.

Δηλαδή θέλει να μας πει κάποιος ότι μια ολόκληρη Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υπό τον έλεγχο του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έστησε έναν ολόκληρο μηχανισμό με παράνομο λογισμικό για να παρακολουθεί μεταξύ άλλων τη σύζυγο Πατούλη, και την Ευγενία – Τζένη Μανωλίδου;

Αλλά ακόμα κι αν έτσι είναι στην πραγματικότητα, έχει σημασία; Θα μου πεις «ναι» γιατί είναι παράνομο. Πάμε όμως από την άλλη: Είναι το μόνο παράνομο σε αυτή τη χώρα; Ή το κυρίαρχα μεμπτό;

Διότι αν είναι, ναι να φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να δούμε τι είναι αυτά που έλεγε από την «χρυσή» συσκευή της η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη. Αν δεν είναι πάλι, να παρέμβει ο Εισαγγελέας, όπως φαίνεται ότι κάνει ήδη, για να δούμε πού σταματάει το ψέμα και πού αρχίζει η αλήθεια.

Α! Και κάτι τελευταίο: Αν το θέμα των παρακολουθήσεων δεν είναι το μοναδικό μεμπτό θέμα σε ολόκληρη τη χώρα, ας αρχίσουν οι πολιτικοί να αναδεικνύουν όλα τα μεμπτά και στρεβλά της ελληνικής πραγματικότητας για να δούμε αν θα βρούμε καμία άκρη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon